Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami

Go down

Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami Empty Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by Pepikos Nie 12 Kwi 2015 - 10:52

W temacie można wpisywać swoje komentarze,opinie, podawać informacje czy też typy z analizami dotyczące pozostałych lig np: ligi Duńskiej, Czeskiej, czy Szwajcarskiej.

_________________
bobcasino
BobCasino - 22 spiny bez depozytu + 100% bonus do 500 PLN i 100  darmowych spinów

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4264
Punkty : 27
Reputacja : 230
Dołączył : 08/01/2015

Powrót do góry Go down

Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by rablos Sob 16 Maj 2015 - 8:07

Liga katar al Qiyadah- alkhour jak i z tego ktos zna wynik bede wdzieczny

rablos
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 564
Punkty : 182
Reputacja : 10
Dołączył : 09/02/2015

Powrót do góry Go down

Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by Nika8332 Wto 21 Lip 2015 - 1:20

Wczoraj rozpoczely sie mistrzostwa swiata w pilce recznej do lat 21 meskiej .Wyniki dlatypujacych sa bardzo dziwnymi , Hiszpania dostaje od Kataru , Francja meczy sie a Algieria wygrywajac tylko jedna bramka , gdzie hc byl na pograniczu 12 goli .Ja ogladalam dzis 2 mecze , pierwszym byl mecz Holandia-Bialorus 25-32 , bardzo szybki z duza iloscia goli .Od poczatku to nadawala Bialorus juz na poczatlu zrobilo sie 8-2 dla bialorusi by za monment juz wynik oscylowal wokol remisu 7-8 .Te dwa zespoly mozna w dalszej czesci turnieju pomyslec nad gra na over. Wielu meczach jest mase przestoju , gorzej to wyglada pod katem rzutowym jak u doroslych .
Ogladalam rowniez inne spotkanie ktore zakonczylo sie moment temu Niemcy-Norwegia 28-24 (14-12) mecz wyrownany , pierwsza polowa prowadzenie do poczaylu do konca pierwszej polowy Niemcow , druga polowa ciekawa w ktorej sie wkurzylam , bylo widac bardzo fajna gre Skandynawow i efekty byly do 46 minuty grdzie prowadzili uwaga 22-19 , poczym nastapila dziwna niemoc , Wikingowie stracili 5 goli pod rzad i wtedy dopiero ich trenejro wzial czas gdy juz bylo po meczu ostatnie 14 minut przegrali 9-2, szkoda slow ...
Wklejam linka z oficlana strona i live video , zapraszam do dyskusji
http://www.ihf.info/IHFCompetitions/WorldChampionships/MensJuniorWorldChampionship/MensJuniorWorldChampionship2015/Livestreaming/tabid/7208/Default.aspx

Nika8332
Flush
Flush

Liczba postów : 103
Punkty : 113
Reputacja : 19
Dołączył : 19/07/2015

Powrót do góry Go down

Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by olegsport Wto 21 Lip 2015 - 22:43

Nawet nie wiedziałem o tych mistrzostwach a już szczelam na Białoruś ze Szwecją po kursie 5.

olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1266
Punkty : 109
Reputacja : 80
Dołączył : 16/03/2015

Powrót do góry Go down

Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by Nika8332 Wto 21 Lip 2015 - 23:21

Kurs ciekawy , Szwecja wczoraj na lajcie odprawila Tunezje , grali tezszybko z Arabami ale to nie ten poziom .Bialorus potrafi bronic linia ustawiona na gole 59.5 jak dla mnie wskazuje under , to nie bedzie taka sama gra jak wczorajsze spotkania . Stawka 4/10

Nika8332
Flush
Flush

Liczba postów : 103
Punkty : 113
Reputacja : 19
Dołączył : 19/07/2015

Powrót do góry Go down

Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by Nika8332 Wto 21 Lip 2015 - 23:26

Norwegia-Brazylia , ten mecz moze okazac sie szalony typuje over 53.5 stake 6/10 1.9 wszystko unibet

Nika8332
Flush
Flush

Liczba postów : 103
Punkty : 113
Reputacja : 19
Dołączył : 19/07/2015

Powrót do góry Go down

Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by olegsport Wto 21 Lip 2015 - 23:28

No to powodzenia i fajnie że można obejrzeć na stronie, którą podałaś.

olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1266
Punkty : 109
Reputacja : 80
Dołączył : 16/03/2015

Powrót do góry Go down

Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by Nika8332 Wto 21 Lip 2015 - 23:34

1:45 Japonia -Egipt . ten mecz odpuszczam na typowanie 1x2 , powod prosty , Zolci jesli dzis wygraja z Faraonami to beda sie liczyc walce o awans , twierdze ze miedzy wlasnie dzisiejszymi rywalami stoczy sie walka o 4 miejsce dajace awans .Na pierwzy rzut oka to latwo wkazujemy faworyta Egipt ale ja jakos tego nie czuje

Nika8332
Flush
Flush

Liczba postów : 103
Punkty : 113
Reputacja : 19
Dołączył : 19/07/2015

Powrót do góry Go down

Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by Nika8332 Wto 21 Lip 2015 - 23:40

jeszcze jedno cudo Holandia -Paragwaj , sadze ze porzucaja 61.5 1.65 stake 3/10. Paragwaj najslabszy zepol tej grupy , zero organizacji w obronie , dzieci we mgle ,pomaranczowi to szalona reczna w wiekszosci momentach i szybkie kontrataki , podbudowanie psychiczne to doskonaly przeciwnik

Nika8332
Flush
Flush

Liczba postów : 103
Punkty : 113
Reputacja : 19
Dołączył : 19/07/2015

Powrót do góry Go down

Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by olegsport Czw 23 Lip 2015 - 0:10

No i musze się tu odnieść, chociaż przegrałem na Białorusi aż 10 złoty. Faktycznie dużo goli w meczach, jak podczas okropnej burzy - błyskawic. Ale to żartem, hmm wygląda na to, że Japonia staje się jak pępkiem uwagi. Z Brazylią przegrali tylko jednym golem, gdzie kurs na faworyta został zablokowany, dzis remis w nocy, ciekawe jak sobie poradzą z Niemcami. Ale zauważyłem, jak już zostało wspomniane, warto grać overy

olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1266
Punkty : 109
Reputacja : 80
Dołączył : 16/03/2015

Powrót do góry Go down

Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by drx86 Czw 23 Lip 2015 - 16:03

Oglądałem dziś mecz Szwecja-Paragwaj i faktycznie ekipa Paragwaju to dno dna, dzięki Waszym spostrzeżeniom pograłem Szwecja over 48,5 i się opłaciło dzięki Smile

_________________
"Każdy z was, młodzi przyjaciele, znajduje też w życiu jakieś swoje Westerplatte. Jakiś wymiar zadań, które musi podjąć i wypełnić. Jakąś słuszną sprawę, o którą nie można nie walczyć. Jakiś obowiązek, powinność, od której nie można się uchylić. Nie można zdezerterować"- Jan Paweł II

drx86
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1802
Punkty : 106
Reputacja : 841
Dołączył : 19/04/2015

Powrót do góry Go down

Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by Nika8332 Czw 23 Lip 2015 - 21:42

23:30 Beazylia-Egipt under 59.5 1.85 6/10

Ide ku malej ilosci goli powod , dalsza czesc rywalizacji grupowej dla tych zespolow ma znaczenie .Brazylia dzis Egipt, jutro Urugwaj i ostatmi mecz to z Niemcy i walka o 1 miiejsce w grupie .Natomiast Afrykanie piekielne dwa trudne mecze pod rzad dzis Brazil jurto juz o 21:15 Niemcy a na koniec Norwegia i tez walka o 3 lokate w grupie Buki kieruja sie chyba tym ze troche tych goli pada , gospodarze graja szybkie kontry i to skutecznie zabojcze ,mecz z Norwegia to dosadnie pokazal a Faraonowie natomiast graja pilke oparta na zabezpieczeniu tylow .Zapewne doskonale wiedza za jak zagraja otwarty handball z Canarinos too skoczy sie porazka roznica przynajmnie 10 goli a jutro juz Niemcy , mecz z Brazylia skonczy sie w okolicach 1. za 20 godzin kolejny przeciwnik a raczej najwazniejszy mecz to ten 5 w grupie .
Zapomnialem dodac ze dobry mecz rozegral Brazylijski bramkarz z Norwegami , wybronil kilka akcji sam na sam a w 1 polowie Winkingom nie dal strzelic 4 karnych

Nika8332
Flush
Flush

Liczba postów : 103
Punkty : 113
Reputacja : 19
Dołączył : 19/07/2015

Powrót do góry Go down

Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Pozostałe ligi - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by Nika8332 Czw 23 Lip 2015 - 22:05

Rumunia-Serbia over 50.5 1.85 stake 2/10 Unibet
Portugalia-Hiszpania over 52.5 2.00 7/10 bet365

Krotko w pierwszym meczu graja dwa rozne style gry ,Serbia troszke difens aleee jesli zaskocza na poczatku to i Rumuni pojda za ciosem i wynik pojdzie elegancki wzgledem bramek , ale stawke obieram skromna .
Drugi mecz , wiele firm nie wystawilo w tym meczy lini U/O tylko bet365 zaproponowal fajna linie , Portugalia lubi grac szybko , Spain rowniez...wiec warto uderzyc linia moze sie skonczyc na 55-58 goli ...oby sie udalo bo mnie zjecie Very Happy

zapraszam do dyskusji

Nika8332
Flush
Flush

Liczba postów : 103
Punkty : 113
Reputacja : 19
Dołączył : 19/07/2015

Powrót do góry Go down

Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nomini Kasyno bonus 22bet kasyno bonus Dozen Spins Casino