Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Strona 1 z 3 1, 2, 3  Next

Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja Empty Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by ktostamtak on Pon 16 Gru 2019 - 20:36

Casino Twin

Twin Casino Bonus powitalny 100% do 100€ + 100 darmowych spinów za 1 i 2 depozyt!

dokumenty zweryfikowane w 3 h wyplata potem instant na ecopayz

ogolnie spoko kasyno dobre bonusy od depozytu i malo gier wykluczonych

_________________
chudy byk > odradzam transakcje zadnych pw bo pisze bajki !!!
drx25 > polecam do wszystkiego jak napisze tak jest!

ktostamtak
Flush
Flush

Liczba postów : 283
Punkty : 379
Reputacja : 102
Dołączył : 16/10/2015

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by OuLu on Wto 17 Gru 2019 - 11:59

Dodam, ze support na poziomie i dodatkowa zmianka to ich wlasny slang gdzie czesto slowo zaczyna sie na Twin... Very Happy

Ogolnie, szybka weryfikacja, nie robia problemow z weryfikacja (przyjmuja nawet dokumenty w PDF). W moim przypadku kolo 1 w nocy zlecona kasa na Trustly a o 11 rano info, ze wyplacili. Mega pozytyw dla kasyna. Co level dodatkowe bonusy typu 1e cash (no wager) albo free spiny od zwyklych stawek po jakies ultra spiny Very Happy

Jak kolega wyzej. Polecam

_________________
Największy janusz i cebulak na forum: umil

OuLu
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 924
Punkty : 1192
Reputacja : 275
Dołączył : 04/01/2016

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by bigben79 on Sro 18 Gru 2019 - 12:55

@mistrz77777 napisał:Wczoraj zlecona wypłata kasa dzisiaj na koncie 200€

_________________
Cobr kasyno online

Cobra kasyno online 100% do 2500 PLN oraz 250 darmowych spinów
bigben79
bigben79
Moderator
Moderator

Liczba postów : 7249
Punkty : 2748
Reputacja : 5788
Dołączył : 16/04/2015
Skąd : Chrząszczyżewoszyce

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by pomo34 on Czw 19 Gru 2019 - 11:04

O co chodzi z tym "Document number" przy wysyłaniu dowodu osobistego?

pomo34
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 490
Punkty : 539
Reputacja : 46
Dołączył : 09/01/2015
Wiek : 40
Skąd : Kamień Pom.

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by ktostamtak on Czw 19 Gru 2019 - 11:36

numer dowodu osobistego 2 razy wpisujesz to samo co masz napisane w dowodzie

_________________
chudy byk > odradzam transakcje zadnych pw bo pisze bajki !!!
drx25 > polecam do wszystkiego jak napisze tak jest!

ktostamtak
Flush
Flush

Liczba postów : 283
Punkty : 379
Reputacja : 102
Dołączył : 16/10/2015

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by bigben79 on Czw 19 Gru 2019 - 15:44

@Damian3098 napisał:Witam.Czy jest potrzebne depo do wypłaty bo już prawie obróciłem z tego bonusu 20 free spinów na book of dead? i czy max wypłata to na pewno 100 eur?

_________________
Cobr kasyno online

Cobra kasyno online 100% do 2500 PLN oraz 250 darmowych spinów
bigben79
bigben79
Moderator
Moderator

Liczba postów : 7249
Punkty : 2748
Reputacja : 5788
Dołączył : 16/04/2015
Skąd : Chrząszczyżewoszyce

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by smika on Czw 19 Gru 2019 - 20:13

Konto wcześniej zweryfikowane bez problemu.Zleciłem wypłate 250 euro dziś o 18 a o 20 kasa na koncie ecopayz.Super kasynko jak dla mnie Wygrana Wygrana
smika
smika
VIP
VIP

Liczba postów : 2969
Punkty : 425
Reputacja : 2001
Dołączył : 20/12/2015

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by bolek555 on Nie 22 Gru 2019 - 19:23

Po obrocie z rzutu kostka redukuja do 100 euro, konto zweryf. B.szybko na wyplata na trustly zatwierdzona bez depozytu

bolek555
Straight
Straight

Liczba postów : 98
Punkty : 140
Reputacja : 51
Dołączył : 19/04/2019

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by DingDing on Nie 22 Gru 2019 - 19:25

U mnie też, szybka weryfa i zatwierdzona wypłata na eco. Kasyno jak narazie perfekt.
DingDing
DingDing
Flush
Flush

Liczba postów : 273
Punkty : 510
Reputacja : 209
Dołączył : 05/09/2016

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by Sztygar90 on Czw 26 Gru 2019 - 7:55

wyplata na eco bez depo? zlecilem zatwierdzili i jest w toku 100e max z rzutu kostka?

Sztygar90
VIP
VIP

Liczba postów : 558
Punkty : 109
Reputacja : 261
Dołączył : 02/03/2019

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by marcin070190 on Czw 26 Gru 2019 - 8:48

mi 250e na trustly wyplacili bez weryfikacji dopiera druga ture chcieli dowód plus wyciag z banku, kasyno na wielki plus
marcin070190
marcin070190
VIP
VIP

Liczba postów : 2976
Punkty : 648
Reputacja : 1181
Dołączył : 23/03/2015
Wiek : 30

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by Sztygar90 on Czw 26 Gru 2019 - 17:44

ok depo eco 10e zlecilem wyplate moze 15min i na koncie

Sztygar90
VIP
VIP

Liczba postów : 558
Punkty : 109
Reputacja : 261
Dołączył : 02/03/2019

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by mati684 on Pią 27 Gru 2019 - 19:35

Dokumenty wczoraj wysłane i konto po chwili zweryfikowane.

Dziś depo pod bonus 100% obrót zrobiony i wypłata na eco w 20min. Wszystko na wielki plus także na chwile obecna kasynko godne polecenia

mati684
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 710
Punkty : 1198
Reputacja : 430
Dołączył : 10/02/2017
Wiek : 28

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by smolares on Nie 29 Gru 2019 - 23:49

We have now reduced your balance to 100 as this is our max withdrawal for free spin winnings.

https://twin.com/document/bonus-terms

19. Winnings received through the use of the free bonus (no deposit) or free spins (no deposit) shall not exceed €100. Any winnings which shall be made with the free bonus or free spins which exceeds the €100 maximum, shall be considered as nil, and shall not be recorded as winnings. Only the maximum winnings of €100 can be withdrawn by the Player subject to the terms specified in the Bonus Terms.

bylo tak wczesniej czy dopisali?
Drugi raz mi zredukowali....po pierwszej redukcji ugralem spora sume,zlecilem 2 wyplaty-teraz dostalem meila o drugiej redukcji.Moga tak czy kombinuja?

smolares
Flush
Flush

Liczba postów : 281
Punkty : 199
Reputacja : 30
Dołączył : 23/05/2015

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by marcin070190 on Pon 30 Gru 2019 - 0:22

jak z darmowych spinów to maks wygrana to 100e było pisane od początku
marcin070190
marcin070190
VIP
VIP

Liczba postów : 2976
Punkty : 648
Reputacja : 1181
Dołączył : 23/03/2015
Wiek : 30

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by smolares on Pon 30 Gru 2019 - 0:25

ok.po obrocie z darmowych spinow zredukowali mi do 100euro,ale gralem dalej i to pomnozylem,zlecilem wyplate i po 24 godzinach dostalem meila ze znow mi zredukowali

smolares
Flush
Flush

Liczba postów : 281
Punkty : 199
Reputacja : 30
Dołączył : 23/05/2015

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by Sztygar90 on Pon 30 Gru 2019 - 5:27

@smolares napisał:ok.po obrocie z darmowych spinow zredukowali mi do 100euro,ale gralem dalej i to pomnozylem,zlecilem wyplate i po 24 godzinach dostalem meila ze znow mi zredukowali

tez chcialem wyplacic wiecej nie da rady max 100 jest zapis w regulaminie polecam eco jak macie zweryfikowane wystarczy depo 10e zlecic wyplate napisac na lc recznie zaakceptuja i w 2min kasa na koncie tam lc jest dostepny chyba 24/7

Sztygar90
VIP
VIP

Liczba postów : 558
Punkty : 109
Reputacja : 261
Dołączył : 02/03/2019

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by mati684 on Sob 18 Sty 2020 - 17:44

Przy wiekszej wyplacie typu +1000e dostałem dodatkowa weryfikacje.

Mail od supportu w którym chcieli potwierdzenie depo + fotke karty kredytowej.

Tym razem depo robilem karta - wczesniej poprzez ecopayz wiec te 3 zdjecia w formacie pdf byly wymagane.

Szybki kontakt poprzez live chat konto w 100% dodatkowo zweryfikowane i po 2min kasa wyplacona Very Happy

Polecam.

mati684
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 710
Punkty : 1198
Reputacja : 430
Dołączył : 10/02/2017
Wiek : 28

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by zabulafekalbert on Nie 19 Sty 2020 - 9:07

Takie pytanie zrobiłem depo 10e i z tych 100 spinów udało się obrócić do 1000e czy wypłacą całość czy będą redukować coś?

zabulafekalbert
Straight
Straight

Liczba postów : 39
Punkty : 41
Reputacja : 8
Dołączył : 05/09/2017

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by bigben79 on Nie 19 Sty 2020 - 9:29

Twin Casino
@zabulafekalbert gratulacje !!! jak widać z FS nie ma max wypłaty cytat z promocji od depozytu  Wink
@Barnaba napisał:warto wspomniec, ze z FS nie ma max wyplaty

_________________
Cobr kasyno online

Cobra kasyno online 100% do 2500 PLN oraz 250 darmowych spinów
bigben79
bigben79
Moderator
Moderator

Liczba postów : 7249
Punkty : 2748
Reputacja : 5788
Dołączył : 16/04/2015
Skąd : Chrząszczyżewoszyce

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by bigben79 on Nie 12 Kwi 2020 - 15:26

@Ruggiero napisał:to jak w koncu z tym twin.com jest maks wypłata czy nie, ja w ogole wczoraj grałem w jakas gre heroes hunt, i nage wczoraj po 22 dali mi na konto 46 euro , niby to bonus money bylo ale zeby obrocic nie dałbym rady, doszedłem do 200 i wyplacilem , zobaczymy co bedzie czekam od 8 rano na weryfikacje

@Mavi26 napisał:Jesli masz free spiny po depozycie lub za levele nie ma max wyplaty. Jesli bez depo z jakiejs promocji to 100 e max. I inaczej nie przejdzie. Jak dlugo czekasz za wyplata wbij na chata. Mi zawsze wtedy w pare minut puszczaja. Czasem nawet w trakcie rozmowy.

@Ruggiero napisał:teraz chyba nie przejdzie bo gosciu pisze ze teraz virus i duzo ludzi giercuje i ze nawet do 72 godzin Very Happy, okazalo sie ze kasa jest za kase ktora obracałem, depozyt plus bonus, wiec pewnie calosc bedee mogl wyplacic, a odnosnie wyplaty to chyba nie wyplaca bo konta nie mam zweryfikowanego jeszcze

_________________
Cobr kasyno online

Cobra kasyno online 100% do 2500 PLN oraz 250 darmowych spinów
bigben79
bigben79
Moderator
Moderator

Liczba postów : 7249
Punkty : 2748
Reputacja : 5788
Dołączył : 16/04/2015
Skąd : Chrząszczyżewoszyce

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by gazor666 on Pią 17 Kwi 2020 - 18:23

hej pomożcie bo juz nie wyrabiam zrobilem depo trustly i chce zweryfikowac konto wyslalem im fakture z Panstwowej Wytworni Papierow Wartosciowych odrzucili umowe o prace odrzucili screen z wplaty do nich odrzucili zaakceptowali tylko dowód co ja mam im wiecej wyslać nie mam wiecej takich papierów Georgios w mailu napisal "Please download a bank statement from your online account showing name and IBAN and uploaded to your Twin account. ( My Profile - Verification)" wiec chca screena z numerem konta i moimi danymi tak? jesli tak to wyslalem im tez taki screen z nr konta i moimi danymi tez odrzucili mam konto w MBanku co ja mam im wyslac?

gazor666
Flush
Flush

Liczba postów : 181
Punkty : 179
Reputacja : 21
Dołączył : 11/06/2016

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by Asisst on Pią 17 Kwi 2020 - 18:32

Wyciąg PDF z konta. Pewnie coś takiego jest dostępne po zalogowaniu na konto przez pc.

_________________
KORONA KIELCE & ARSENAL LONDON & VALENCIA CF & DEAD OR ALIVE
Asisst
Asisst
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1146
Punkty : 427
Reputacja : 314
Dołączył : 26/02/2015
Wiek : 29
Skąd : Kielce

http://fmforum.pl

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by gazor666 on Pią 17 Kwi 2020 - 18:36

@Asisst napisał:Wyciąg PDF z konta. Pewnie coś takiego jest dostępne po zalogowaniu na konto przez pc.

nigdy nie wysylalem wyciagów wysylales? jak to wyglada gdzie to znalezc

gazor666
Flush
Flush

Liczba postów : 181
Punkty : 179
Reputacja : 21
Dołączył : 11/06/2016

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by Asisst on Pią 17 Kwi 2020 - 18:57


_________________
KORONA KIELCE & ARSENAL LONDON & VALENCIA CF & DEAD OR ALIVE
Asisst
Asisst
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1146
Punkty : 427
Reputacja : 314
Dołączył : 26/02/2015
Wiek : 29
Skąd : Kielce

http://fmforum.pl

Powrót do góry Go down

Strona 1 z 3 1, 2, 3  Next

Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nomini Kasyno bonus 22bet kasyno bonus Dozen Spins Casino