Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 BQSM95r

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by ktostamtak on Pon 16 Gru - 20:36

First topic message reminder :

Casino Twin

Twin Casino Bonus powitalny 100% do 100€ + 100 darmowych spinów za 1 i 2 depozyt!

dokumenty zweryfikowane w 3 h wyplata potem instant na ecopayz

ogolnie spoko kasyno dobre bonusy od depozytu i malo gier wykluczonych

_________________
chudy byk > odradzam transakcje zadnych pw bo pisze bajki !!!
drx25 > polecam do wszystkiego jak napisze tak jest!

ktostamtak
Flush
Flush

Liczba postów : 261
Punkty : 348
Reputacja : 98
Dołączył : 16/10/2015

Powrót do góry Go down


Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by tasior25 on Sob 23 Maj - 16:16

Pytanie do osób, które wypłacały na konto.Co widnieje w tytule przelewu?

tasior25
Straight
Straight

Liczba postów : 43
Punkty : 58
Reputacja : 20
Dołączył : 10/01/2015

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by Speeddyy100 on Sob 23 Maj - 17:07

A ja mam inne pytanko wyplacal ktoś na kartę revoult bo poscilem wypłatę jest już sucsess withdraw a kasy nie otrzymałem ile się tak czeka
Speeddyy100
Speeddyy100
VIP
VIP

Liczba postów : 1086
Punkty : 347
Reputacja : 507
Dołączył : 22/06/2016

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by Speeddyy100 on Pią 29 Maj - 7:33

@Speeddyy100 napisał:A ja mam inne pytanko wyplacal ktoś na kartę revoult bo poscilem wypłatę jest już sucsess withdraw a kasy nie otrzymałem ile się tak czeka

Do tej pory nie doszła mi kasa na revoult jestem w kontakcie z supportem niby jest wysłana ale to już 5 dni roboczych nie przychodzi
Speeddyy100
Speeddyy100
VIP
VIP

Liczba postów : 1086
Punkty : 347
Reputacja : 507
Dołączył : 22/06/2016

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by micek181 on Pią 29 Maj - 7:56

@Speeddyy100 napisał:
@Speeddyy100 napisał:A ja mam inne pytanko wyplacal ktoś na kartę revoult bo poscilem wypłatę jest już sucsess withdraw a kasy nie otrzymałem ile się tak czeka

Do tej pory nie doszła mi kasa na revoult jestem w kontakcie z supportem niby jest wysłana ale to już 5 dni roboczych nie przychodzi
Speedy a sprawdzasz konto pln tylko?rorozwon zakładkę eeuro i tam powinny być twoje pieniążki już dawno.  Mi zawsze wypłacają na konto w euro i transferuje potem na pl ....daj znać jak pomogłem

_________________
Micek Smile
micek181
micek181
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1058
Punkty : 745
Reputacja : 96
Dołączył : 17/11/2015
Wiek : 100

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by Speeddyy100 on Pią 29 Maj - 8:11

@micek181 w euro też nie ma sprawdzalem
Speeddyy100
Speeddyy100
VIP
VIP

Liczba postów : 1086
Punkty : 347
Reputacja : 507
Dołączył : 22/06/2016

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by marcin070190 on Pią 29 Maj - 10:37

ja mam zawsze do 2 godzin na revolut w euro zakladce
marcin070190
marcin070190
VIP
VIP

Liczba postów : 2984
Punkty : 609
Reputacja : 1163
Dołączył : 23/03/2015
Wiek : 30

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by Speeddyy100 on Pią 29 Maj - 10:40

dlatego ktos musial cos dowalic wiem ze pewne kasyno tylko niewiem po czyjej stronie blad czy twin czy revoult i wez tu teraz dochodz swojej kasy nic musze uzbroic sie w cierpliwosc jeszcze bo 5 dni to i tak dlugo
Speeddyy100
Speeddyy100
VIP
VIP

Liczba postów : 1086
Punkty : 347
Reputacja : 507
Dołączył : 22/06/2016

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by dawo62 on Pią 29 Maj - 11:05

U mnie znów przy wypłacie przez Trustly wygląda to ciutkę gorzej niż u poprzedników. Wczoraj o 18:00 zleciłem wypłatę oraz wgrałem dokument potwierdzający adres zamieszkania. Napisałem po paru minutach do supportu, czy może sprawdzić ten dokument i go zaakceptować, żeby płynnie mi zlecili wypłatę. Dostałem odpowiedź, że póki co nie jest ode mnie wymagany żaden dokument do wypłaty i dokument wciąż widniał jako nie zatwierdzony.
Dziś o 10 rano dostałem maila... że jest potrzebny dokument potwierdzający adres zamieszkania. Na LC powiadomiłem konsultanta, że dokument wgrałem już wczoraj. Dostałem odpowiedź, że rzeczywiście i dostanę maila kiedy go zaakceptują (więc na LC nie udało się od razu potwierdzić dokumentu jak u poprzedników).
Niby nic wielkiego ale po cichu liczyłem, że wypłata jeszcze dziś do mnie dotrze.

dawo62
Straight
Straight

Liczba postów : 32
Punkty : 63
Reputacja : 8
Dołączył : 07/05/2016

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by SuchyJKS on Pią 29 Maj - 22:09

@Kamil9jeden pomyliło mi się i przypadkiem usunąłem Twój post i kolejne w dół (łącznie 3 posty), przepraszam.
@Kamil9jeden napisał:mam pytanie bo mam do wyplaty 12 €
jesli zrobie depo 10€ metoda ecopayz to moge odrazu zlecic 12 + moje depo do wyplaty?


@Batys napisał:@Kamil9jeden Pasuje to depo choć jeden raz obrócić, żeby nie było ewentualnych problemów później.

@lorne napisał:Jak kiedyś pierwsze depo robiłem po wygranej z fs to mówił na czacie że nie muszę obracać

Teoretycznie tak jak napisał @Batys powinno się raz obrócić kwotę depozytu.

_________________
Slotty Vegas
SlottyVegas 25 darmowych spinów bez depozytu - INFO
SuchyJKS
SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 12448
Punkty : 18143
Reputacja : 4739
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 75

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nomini Kasyno bonus 22bet kasyno bonus Rabona Kasyno bonus