Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Strona 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by ktostamtak on Pon Gru 16 2019, 19:36

First topic message reminder :

Casino Twin

Twin Casino Bonus powitalny 100% do 100€ + 100 darmowych spinów za 1 i 2 depozyt!

dokumenty zweryfikowane w 3 h wyplata potem instant na ecopayz

ogolnie spoko kasyno dobre bonusy od depozytu i malo gier wykluczonych

_________________
chudy byk > odradzam transakcje zadnych pw bo pisze bajki !!!
drx25 > polecam do wszystkiego jak napisze tak jest!

ktostamtak
Flush
Flush

Liczba postów : 280
Punkty : 377
Reputacja : 102
Dołączył : 16/10/2015

Powrót do góry Go down


Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by tasior25 on Sob Maj 23 2020, 14:16

Pytanie do osób, które wypłacały na konto.Co widnieje w tytule przelewu?

tasior25
Straight
Straight

Liczba postów : 43
Punkty : 58
Reputacja : 20
Dołączył : 10/01/2015

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by Speeddyy100 on Sob Maj 23 2020, 15:07

A ja mam inne pytanko wyplacal ktoś na kartę revoult bo poscilem wypłatę jest już sucsess withdraw a kasy nie otrzymałem ile się tak czeka
Speeddyy100
Speeddyy100
VIP
VIP

Liczba postów : 1227
Punkty : 636
Reputacja : 656
Dołączył : 22/06/2016

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by Speeddyy100 on Pią Maj 29 2020, 05:33

@Speeddyy100 napisał:A ja mam inne pytanko wyplacal ktoś na kartę revoult bo poscilem wypłatę jest już sucsess withdraw a kasy nie otrzymałem ile się tak czeka

Do tej pory nie doszła mi kasa na revoult jestem w kontakcie z supportem niby jest wysłana ale to już 5 dni roboczych nie przychodzi
Speeddyy100
Speeddyy100
VIP
VIP

Liczba postów : 1227
Punkty : 636
Reputacja : 656
Dołączył : 22/06/2016

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by micek181 on Pią Maj 29 2020, 05:56

@Speeddyy100 napisał:
@Speeddyy100 napisał:A ja mam inne pytanko wyplacal ktoś na kartę revoult bo poscilem wypłatę jest już sucsess withdraw a kasy nie otrzymałem ile się tak czeka

Do tej pory nie doszła mi kasa na revoult jestem w kontakcie z supportem niby jest wysłana ale to już 5 dni roboczych nie przychodzi
Speedy a sprawdzasz konto pln tylko?rorozwon zakładkę eeuro i tam powinny być twoje pieniążki już dawno.  Mi zawsze wypłacają na konto w euro i transferuje potem na pl ....daj znać jak pomogłem

_________________
Micek Smile
micek181
micek181
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1076
Punkty : 766
Reputacja : 100
Dołączył : 17/11/2015
Wiek : 101

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by Speeddyy100 on Pią Maj 29 2020, 06:11

@micek181 w euro też nie ma sprawdzalem
Speeddyy100
Speeddyy100
VIP
VIP

Liczba postów : 1227
Punkty : 636
Reputacja : 656
Dołączył : 22/06/2016

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by marcin070190 on Pią Maj 29 2020, 08:37

ja mam zawsze do 2 godzin na revolut w euro zakladce
marcin070190
marcin070190
VIP
VIP

Liczba postów : 2974
Punkty : 644
Reputacja : 1179
Dołączył : 23/03/2015
Wiek : 30

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by Speeddyy100 on Pią Maj 29 2020, 08:40

dlatego ktos musial cos dowalic wiem ze pewne kasyno tylko niewiem po czyjej stronie blad czy twin czy revoult i wez tu teraz dochodz swojej kasy nic musze uzbroic sie w cierpliwosc jeszcze bo 5 dni to i tak dlugo
Speeddyy100
Speeddyy100
VIP
VIP

Liczba postów : 1227
Punkty : 636
Reputacja : 656
Dołączył : 22/06/2016

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by dawo62 on Pią Maj 29 2020, 09:05

U mnie znów przy wypłacie przez Trustly wygląda to ciutkę gorzej niż u poprzedników. Wczoraj o 18:00 zleciłem wypłatę oraz wgrałem dokument potwierdzający adres zamieszkania. Napisałem po paru minutach do supportu, czy może sprawdzić ten dokument i go zaakceptować, żeby płynnie mi zlecili wypłatę. Dostałem odpowiedź, że póki co nie jest ode mnie wymagany żaden dokument do wypłaty i dokument wciąż widniał jako nie zatwierdzony.
Dziś o 10 rano dostałem maila... że jest potrzebny dokument potwierdzający adres zamieszkania. Na LC powiadomiłem konsultanta, że dokument wgrałem już wczoraj. Dostałem odpowiedź, że rzeczywiście i dostanę maila kiedy go zaakceptują (więc na LC nie udało się od razu potwierdzić dokumentu jak u poprzedników).
Niby nic wielkiego ale po cichu liczyłem, że wypłata jeszcze dziś do mnie dotrze.

dawo62
Straight
Straight

Liczba postów : 36
Punkty : 67
Reputacja : 8
Dołączył : 07/05/2016

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by SuchyJKS on Pią Maj 29 2020, 20:09

@Kamil9jeden pomyliło mi się i przypadkiem usunąłem Twój post i kolejne w dół (łącznie 3 posty), przepraszam.
@Kamil9jeden napisał:mam pytanie bo mam do wyplaty 12 €
jesli zrobie depo 10€ metoda ecopayz to moge odrazu zlecic 12 + moje depo do wyplaty?


@Batys napisał:@Kamil9jeden Pasuje to depo choć jeden raz obrócić, żeby nie było ewentualnych problemów później.

@lorne napisał:Jak kiedyś pierwsze depo robiłem po wygranej z fs to mówił na czacie że nie muszę obracać

Teoretycznie tak jak napisał @Batys powinno się raz obrócić kwotę depozytu.

_________________
Bet Pat
BetPat kasyno online 150 darmowych spinów za depozyt 10 EUR
SuchyJKS
SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 11845
Punkty : 20771
Reputacja : 5318
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 75

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by Speeddyy100 on Wto Cze 02 2020, 15:08

dobra po 10 dniach oczekiwania wyplata cofnieta do revoult i poszla na trustly. Pewnie tak samo bedzie z unibetem

Polecam kontakt z pania Ania z polski wszystko ogarnela byla mila i szybko wszystko zalatwila.
Speeddyy100
Speeddyy100
VIP
VIP

Liczba postów : 1227
Punkty : 636
Reputacja : 656
Dołączył : 22/06/2016

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by Kamil9jeden on Czw Lip 02 2020, 19:24

witam musze doslac im potwierdzenie adresu,moze cos byc kupione naprzyklad w majstrze za 3zl na fakture? I zrobic zdjecie tej faktury i im wyslac?
Kamil9jeden
Kamil9jeden
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 967
Punkty : 488
Reputacja : 80
Dołączył : 29/11/2017
Skąd : Sanok

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by SuchyJKS on Czw Lip 02 2020, 19:27

Tak.

_________________
Bet Pat
BetPat kasyno online 150 darmowych spinów za depozyt 10 EUR
SuchyJKS
SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 11845
Punkty : 20771
Reputacja : 5318
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 75

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by Kamil9jeden on Czw Lip 02 2020, 20:15

@SuchyJKS napisał:Tak.

no ok jutro to ogarne,a co im napisac w meilu ze wysylam fakture bo niemam konta bankowego czy jak?
Kamil9jeden
Kamil9jeden
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 967
Punkty : 488
Reputacja : 80
Dołączył : 29/11/2017
Skąd : Sanok

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by Kamil9jeden on Pią Lip 03 2020, 07:58

nie dawno mi napisali tak

Hey Artur,

Thanks for sending over those documents, kindly be informed that we couldn't accept your proof of address as it was dated older than 3 months.

Proof of Address:
- A copy of a recent utility bill or bank statement showing your name, address and date of issue. By recent we mean not older than 3 months and it's also important to mention that we won't accept a mobile bill as utility bill.

Please can you review what was sent and provide the required documents?You can do this by accessing your account and going to the My Profile section and selecting the Verification page.

Thanks, stay awesome.

Wiec moge im doslac fakture czy nie bardzo to przejdzie??
Kamil9jeden
Kamil9jeden
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 967
Punkty : 488
Reputacja : 80
Dołączył : 29/11/2017
Skąd : Sanok

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by SuchyJKS on Pią Lip 03 2020, 12:01

Czemu po prostu nie wyślesz i sprawdzisz? Nie musisz im nic pisać, wyślij i czekaj na odpowiedź. My nie siedzimy w ich dziale weryfikacji.

_________________
Bet Pat
BetPat kasyno online 150 darmowych spinów za depozyt 10 EUR
SuchyJKS
SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 11845
Punkty : 20771
Reputacja : 5318
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 75

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by mati684 on Pią Lip 03 2020, 12:25

Wczoraj wylosowali mnie do dodatkowej weryfikacji Very Happy już nie liczę która to - cóż zrobić. Z racji ze robię tam depo przez ecopayz oraz karta revolut to chcieli screeny ostatniego depo z obu metod płatności.

Wysłałem i od razu na czacie mi gościu to przyklepał i puścił wypłatę. Cała zabawa max 15-20min i kasa na koncie.

Także Twin nadal trzyma poziom

mati684
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 708
Punkty : 1196
Reputacja : 430
Dołączył : 10/02/2017
Wiek : 28

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by GłosujNaKorwina on Pon Lip 20 2020, 21:41

Wie ktoś ile im się schodzi z wypłatą na muchbetter? Dodam, że konto weryfikowane dawno temu.

GłosujNaKorwina
Flush
Flush

Liczba postów : 120
Punkty : 175
Reputacja : 60
Dołączył : 18/12/2017

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by uroczymisio on Czw Sie 06 2020, 06:51

mi napisal ze chca metode wplaty werefikacje potwierdzenie w jezyku angielskim z banku nie da sie tak co mam im wysylac bo wysylalem juz pdf w jezyku polskim i nic
uroczymisio
uroczymisio
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 386
Punkty : 452
Reputacja : 69
Dołączył : 10/02/2015

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by SuchyJKS on Czw Sie 06 2020, 06:53

A czym wpłacałeś?

_________________
Bet Pat
BetPat kasyno online 150 darmowych spinów za depozyt 10 EUR
SuchyJKS
SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 11845
Punkty : 20771
Reputacja : 5318
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 75

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by uroczymisio on Czw Sie 06 2020, 06:55

nie wplacalem zlecilem  do banku  Verification per payment method. to chca  ma byc numer moj konta  i dane  i chca to w jezyku angielskim tak mi pisal
Proof of Payment – bank statement
An online bank statement (.pdf only) showing your full name and account number.
uroczymisio
uroczymisio
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 386
Punkty : 452
Reputacja : 69
Dołączył : 10/02/2015

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by SuchyJKS on Czw Sie 06 2020, 07:21

Wpłać sobie poprzez ecopayz i wypłać.

_________________
Bet Pat
BetPat kasyno online 150 darmowych spinów za depozyt 10 EUR
SuchyJKS
SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 11845
Punkty : 20771
Reputacja : 5318
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 75

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by Patka0212 on Pon Sie 10 2020, 07:19

Czy ktoś z was ostatnio weryfikował konto i zlecał wypłatę ? Czekam od piątku , wczoraj mnie już niby zweryfikowali włącznie z metoda płatności. Jedni na czacie pisza ze wypłata do 24h, inny agent że co najmniej dwa dni od weryfikacji , a inny że wypłaty do 72h, może ktoś podpowie jak to przyspieszyć ?

Patka0212
Three of a Kind
Three of a Kind

Liczba postów : 1
Punkty : 1
Reputacja : 0
Dołączył : 09/08/2020

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by triglavv on Pon Sie 10 2020, 10:54

W sobotę wypłacałem wygraną ze spinów, nie robiłem depo, wgrałem dokumenty przez stronę, na drugi dzień zaakceptowali i zatwierdzili wypłatę, dziś pieniądze na koncie (wypłacałem przez Trustly). Być może zależy od wielkości wygranej, bo u mnie niecałe dwie stówki Wink

triglavv
Straight
Straight

Liczba postów : 22
Punkty : 8
Reputacja : 0
Dołączył : 29/03/2015

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by uroczymisio on Pon Sie 10 2020, 13:16

mi wczoraj zwerefikowali i dzis doszlo o 11
uroczymisio
uroczymisio
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 386
Punkty : 452
Reputacja : 69
Dołączył : 10/02/2015

Powrót do góry Go down

Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja - Page 2 Empty Re: Twin Casino opinie wypłaty i weryfikacja

Pisanie by grimuald on Pon Sie 10 2020, 16:24

Jak dla mnie to najlepsze aktualnie kasyno na rynku, zero stresu, wypłaty na konto bankowe w pierwszej transzy, zero problemów, polecam gorąco niezdecydowanym

grimuald
Straight
Straight

Liczba postów : 56
Punkty : 79
Reputacja : 26
Dołączył : 28/11/2016

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nomini Kasyno bonus 22bet kasyno bonus Dozen Spins Casino