Betsafe - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Go down

Betsafe - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by Pepikos on Sro 4 Lut 2015 - 15:21

bet safe casino bookmaker poker
Betsafe

Temat poświęcony bukmacherowi Betsafe. W temacie można zadawać pytania, przedstawiać swoje problemy związane z tym bukiem czy własne spostrzeżenia.

Betsafe należy z pewnością do czołówki bukmacherów internetowych. W ofercie można znaleźć najbardziej popularne ligi jak i te mniej znane. Bukmacher jak najbardziej dla początkujących graczy, przejrzysta strona, która sprawia, że każdy sobie poradzi z obstawianiem. Betsafe oferuje również dość dobrą ofertę zakładów na żywo. W ofercie można znaleźć niszowe sporty takie jak MMA, KSW czy inne sporty walki.

Nowi graczą mogą liczyć na zakład bez ryzyka do 150 PLN. Stali użytkownicy mogą liczyć na darmowe bonusy w postaci gotówki, bądź darmowych zakładów bez ryzyka.

Minusem jest na pewno brak stałego programu lojalnośiowego, który jest u innych bukmacherów. Warte uwagi są błyskawiczne wypłaty na eportfele typu skrill-neteller. Wypłata jest przeprowadzona instant, czyli natychmiastowo jeżeli mamy zweryfikowane konto, do którego wystarczy jedynie skan dowodu osobistego i skan
rachunku.  

Minimalna wpłata: 25 PLN
Minimalna wypłata: 25 PLN
Minimalna stawka: 0,50 PLN

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4268
Punkty : 27
Reputacja : 230
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by Kamil9jeden on Pią 28 Gru 2018 - 19:28

mam pytanie bo zawsze jak wyplacalem z betsafe to mialem wyplate do 30 minut na eco a teraz 4 godziny minely i nic.Kiedy sie spodziewac wyplaty?
Kamil9jeden
Kamil9jeden
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 458
Punkty : 270
Reputacja : 40
Dołączył : 29/11/2017

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by SuchyJKS on Pią 28 Gru 2018 - 19:40

Mogą nawet do 24h trzymać, nie ma zasady 30 minut czy 4h. Przeważnie szybko wypłacają, ale zdarza się że przytrzymają wypłatę.

_________________
BONUS 100% + 200 FREE SPINS!
zet casino new brand free spins
SuchyJKS
SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 7902
Punkty : 10601
Reputacja : 3160
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 73

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by Kamil9jeden on Pią 28 Gru 2018 - 23:50

te przetrzymywanie i mozliwosc anulowania wyplaty to smierdzi przepieprzeniem kasy.Bo to tu chyba chodzi ze ktos anuluje zeby cos zagrac i przepieprzy,ale dzis mi sie udalo w sumie dzieki temu ze nie wyplacili mi szybko kasy.Dlatego ze zlecilem o 16-ej godzinie 50zl na eco i se mysle zaraz kasa bedzie biore karte ide po 7 piw i okolo 30zl wplace spowrotem i pewnie bede gral przed ht w bradze over 1.5.Ale kasa nie dochodzi nie dochodzi byloa 20:10 to anulowalem wyplate i dalem za te 50zl w bradze over 3.5 po kursie 4.90 z nerwow ze wyplata nie doszla i do przerwy bylo 0:0 i se mysle koniec padlem a tu 0:4 ft......
Kamil9jeden
Kamil9jeden
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 458
Punkty : 270
Reputacja : 40
Dołączył : 29/11/2017

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by Kamil9jeden on Pon 28 Sty 2019 - 10:51

Betsafe
pod jakim numerem jest dzis 30PLN zaklad bez ryzyka?
Kamil9jeden
Kamil9jeden
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 458
Punkty : 270
Reputacja : 40
Dołączył : 29/11/2017

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by SuchyJKS on Pon 28 Sty 2019 - 11:47

Pod numer 3: http://www.darmowybonus.com/t7360p925-bukmacher-chat#197024
to chyba nie jest najlepszy dział na takie pytanie.

_________________
BONUS 100% + 200 FREE SPINS!
zet casino new brand free spins
SuchyJKS
SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 7902
Punkty : 10601
Reputacja : 3160
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 73

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach