Best Casino - recenzja

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Best Casino - recenzja

Pisanie by SuchyJKS on Wto Lut 09 2016, 15:06





Podstawowe Informacje:


Adres strony: www.bestcasino.com
Usługi: Kasyno, Kasyno na żywo
Polska wersja językowa: NIE
Polska obsługa klienta:  NIE
Dostępne sieci/Oprogramowanie: NetEnt
Rok powstania: 2008
Licencja: Malta Gaming Authority (MGA)
Kontakt z support: Live Chat, mail: support@bestcasino.com
Typ kasyna: instant
Metody wpłat: Skrill, Neteller, karta kredytowa, przelew bankowy, Trustly, inne
Minimalny depozyt: 10€
Bonus od pierwszej wpłaty: Niedostępny dla graczy z Polski
Limit wypłat: 100 000€ na miesiąc
Czas oczekiwania na wypłatę:
- portfele elektroniczne: do 24h,
- przelew bankowy 2-5 dni.




Opinia:




Dla mnie osobiście, to jedno z najlepszych kasyn w sieci, mimo że niezbyt lubią graczy z Polski Very Happy Choć wpisałem, że data powstania to 2008r. to już wcześniej można było ich poznać jako bestpoker (2005 r.) jednak traktuje ich jako osobne spółki, ponieważ nie mają jednego wspólnego adresu jak w większości przypadków bywa.

Mi kasyno przypadło do gustu przede wszystkim ze swojej „hojności”. Wystarczy tam choćby jeden depozyt, żeby można było regularnie otrzymywać darmowe spiny (przeważne podczas startu nowych slotów) i nie jest to jak w większości kasyn 5-10FS, ale nawet i 50 czasem Smile Niby zależy to od aktywności w kasynie, ale mi to bardziej wygląda na losowe rozdawanie, bo za każdym razem mam inną ilość FS mimo różnej aktywności. Co prawda teoretycznie nie możemy tam korzystać (Polacy) z promocji od pierwszego depozytu (tak jest w termsach, ale i tak powalają korzystać), ale mimo to, co jakiś czas pojawiają się promocje od depo typu „wpłać 20€ dostaniesz 50FS”, a z nich już możemy korzystać bez ograniczeń. Wszystkie dostępne promocje, a także obrót z darmowych spinów może sprawdzić w sekcji „My Account” gdzie pod stanem konta wyświetlają się wszystkie informacje.

Przyjemny layout i co dla mnie osobiście ważne jedno chyba z ostatnich już kasyn gdzie nie mamy zablokowanego przycisku „spin” tzn. gdy klikniemy aby uruchomić bębny, natychmiast możemy je zatrzymać tj. zatrzymać każdy układ. Wiem, że to może śmiesznie brzmi ale uwielbiam tak grać na Fruit Shop, a inne kasyna mi to uniemożliwiają („sposób” dawnego admina, pozdrowienia bezdep).

Co tyczy się wypłat i weryfikacji, dotychczas nie byłem proszony o weryfikacje choć sam wysłałem dokumenty, co ciekawe bez odzewu czy dobre czy nie. Natomiast wypłaty na Skrill to kwestia kilku h, max do 24. Na konto bankowe co zrozumiałe wypłata idzie dłużej, ale równie szybko przeważnie do 2 dni roboczych. Pierwsza oczywiście może iść minimalnie dłużej ze względu na czas weryfikacji.

Jeśli ktoś nie zrobiłbym tam jeszcze ani jednego depo, niech zrobi to jak najszybciej Very Happy Kasyno jest godne uwagi tym bardziej, że pojedynczy depozyt upoważnia nas do odbioru FS przez długie lata Smile




Ostatnio zmieniony przez SuchyJKS dnia Wto Lut 16 2016, 13:47, w całości zmieniany 1 raz
avatar
SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 4220
Punkty : 4633
Reputacja : 1670
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 72

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Best Casino - recenzja

Pisanie by sznajderka on Wto Lut 09 2016, 20:28

Podbijam recenzjęSmile Jedno z lepszych kasyn.
Wpłata min. 10e , bez grzebania czy innego szukania bonusy widoczne jak na dłoni, nie pamiętam czy przechodziłam weryfikację za to pamiętam,że kasę dostałam.
Nie ma co tu się zbytnio rozpisywać zwyczajnie ZAJEFAJNE kasyno

sznajderka
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 363
Punkty : 380
Reputacja : 69
Dołączył : 10/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Best Casino - recenzja

Pisanie by Niebieski on Wto Lut 16 2016, 14:15

Tak, kasyno też mi się podoba, co prawda muszę chyba zrobić jeszcze jakieś depo (było jedno), żeby wrzucili mnie do tego rozdzielnika fs na długie lata Wink
Co do weryfikacji nie wypowiem się bo nie udało mi się z mojego depo nic wypłacić, co nie zmienia faktu, że layoucik i wszystko inne wydaje się tam być poukładane jak trzeba. Nic tylko grać i wygrywać Very Happy

avatar
Niebieski
VIP
VIP

Liczba postów : 2356
Punkty : 240
Reputacja : 1021
Dołączył : 24/09/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Best Casino - recenzja

Pisanie by pomo34 on Czw Mar 03 2016, 10:38

Mi dzisiaj mija tydzień odkąd zleciłem wypłatę na konto bankowe i do dziś mogę wypłatę anulować. Dokumenty wysłałem sam i dostałem wiadomość po kilkunastu minutach, że dokumenty zaraz prześlą do działu weryfikacji. To moja pierwsza wypłata i może dlatego tak to długo trwa. Z tego co czytałem wyżej za bardzo nie przepadają za Polakami, więc jak na razie nie upominam się na live chat.

pomo34
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 457
Punkty : 504
Reputacja : 38
Dołączył : 09/01/2015
Wiek : 37
Skąd : Kamień Pom.

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Best Casino - recenzja

Pisanie by drx86 on Sob Cze 10 2017, 16:20

Bestcasino swego czasu przeżywało wręcz oblężenie inwestorów z Polski, gdyż oferowali mega atrakcyjny bonus powitalny. Dość długo kasyno to należało do czołowych ze względu na liczne promocje od depozytu, gdzie kasyno serwowało nam darmowe spiny liczone w dziesiątkach sztuk a co najważniejsze wypłaty dochodziły w odstępie kilku godzin od zlecenia. Potem przyszedł regres i zaczęło się pojawiać sporo opinii o opóźnianiu wypłat a i promocji zaczęło być jak na lekarstwo. Aktualnie można zaobserwować, że kasyno stara się przywrócić dawny blask i coraz częściej wystawia oferty promocyjne, starając się przyciągać graczy czymś nowym. Tak stało się niedawno, gdy kasyno wprowadziło promocję wpłać 20e wykonaj określone zadania i otrzymuj darmowe spiny bez obrotu.
Osobiście lubię to kasyno. W celu otrzymania spinów wystarczy depozyt o określonej wartości, potem obrót depozytu x1 a spiny nie przepadają jak w niektórych kasynach. Jedno z nielicznych miejsc gdzie jestem na spory plus. Był kiedyś taki okres, w któym to księgowy tego kasyna widząc mnie i Jack Beanstalka siodłającego kozy płakał a łzy jego były wielkości solidnej fasoli Very Happy

drx86
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1803
Punkty : 104
Reputacja : 839
Dołączył : 19/04/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach