Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

+8
SuchyJKS
thierry_henry
drx25
tomekt4
lukcl
Kamil9jeden
olegsport
Pepikos
12 posters

Go down

Totolotek -  Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by Pepikos Sro Lut 04 2015, 15:56

Temat poświęcony bukmacherowi Totolotek . W temacie można zadawać pytania, przedstawiać swoje problemy związane z tym bukiem czy własne spostrzeżenia.

Totolotek - poprzednio toto-mix to bukmacher naziemny, który teraz jest także dostępny w internecie. Zdarzenia podobne jak u innych firm więc nie ma co się rozpisywać na ten temat. Na uwagę zasługuje bonus od pierwszej wpłaty 100% do 200zł. Oferta zakładów na żywo prezentuje się bardzo dobrze, oferta live jest naprawdę duża. Dla swoich klientów firma oferuje codzienny bonus king, gdzie wygrane są na przykład podwyższane o 12%. Może nam to zniwelować straty jakie poniesiemy na podatku, który jest tutaj odprowadzany.

Minimalna wpłata: 1PLN
Minimalna wypłata: 1PLN



https://www.totolotek.pl/

_________________
bobcasino
BobCasino - 22 spiny bez depozytu + 100% bonus do 500 PLN i 100  darmowych spinów

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4264
Punkty : 27
Reputacja : 230
Dołączył : 08/01/2015

Powrót do góry Go down

Totolotek -  Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by olegsport Czw Maj 14 2015, 09:31

Teraz u nich ten bonus powitalny za pierwszą wpłatę, to już wynosi do 500zł.Tylko co z tego? Zabezpieczają się konkretnie aby w chytry sposób nie przetransferować środkow bonusowych do innego buka/grając single po kursach blisko1,85/. Aby obrót zaliczyć, to minimalny kurs w zakładzie łączonym /3 zdarzenia lub więcej/ musi wynosić minimum 3,6.To juz lekka przesada, nie dość że liczba zdarzeń to aż 3 i jeszcze taki kurs. A obrót kwotą to chyba cztrokrotny, tu naprawde potrzebne juz szczęście

olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1266
Punkty : 109
Reputacja : 80
Dołączył : 16/03/2015

Powrót do góry Go down

Totolotek -  Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by Pepikos Czw Maj 14 2015, 09:35

olegsport napisał:Teraz u nich ten bonus powitalny za pierwszą wpłatę, to już wynosi do 500zł.Tylko co z tego? Zabezpieczają się konkretnie aby w chytry sposób nie przetransferować środkow bonusowych do innego buka/grając single po kursach blisko1,85/. Aby obrót zaliczyć, to minimalny kurs w zakładzie łączonym /3 zdarzenia lub więcej/ musi wynosić minimum 3,6.To juz lekka przesada, nie dość że liczba zdarzeń to aż 3 i jeszcze taki kurs. A obrót kwotą to chyba cztrokrotny, tu naprawde potrzebne juz szczęście

No warunki wygórowane , min 3 zdarzenia - bo dużo osób gra singlami albo dublami, co do łącznego kursu to jak na 3 zdarzenia to jeszcze ujdzie. Wiadomo jak ktoś już we wszystkich bukach bonusy wykorzystał to i u nich też się na pewno skusi Very Happy

_________________
bobcasino
BobCasino - 22 spiny bez depozytu + 100% bonus do 500 PLN i 100  darmowych spinów

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4264
Punkty : 27
Reputacja : 230
Dołączył : 08/01/2015

Powrót do góry Go down

Totolotek -  Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by Kamil9jeden Nie Sty 21 2018, 14:13

jaka jest minimalna wyplata z totolotka?i czy wyplacaja w niedziele i ile trwa
Kamil9jeden
Kamil9jeden
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1470
Punkty : 727
Reputacja : 122
Dołączył : 29/11/2017
Skąd : Sanok

Powrót do góry Go down

Totolotek -  Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by lukcl Nie Sty 21 2018, 14:56

nie wypłacają w ndz a minimum nie ma

lukcl
Straight
Straight

Liczba postów : 44
Punkty : 44
Reputacja : 7
Dołączył : 20/01/2018

Powrót do góry Go down

Totolotek -  Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by tomekt4 Wto Maj 08 2018, 11:04

W tym Totolotku zatrudniają debili (idiotki)?
Przepraszam za ton, ale jak na 3 dni i 2 próby wykiwania mnie przez (Malinę i teraz Totolotka) to odnoszę wrażenie, że to nie my kombinujemy (poprzez multikonta), ale oni.

Idiotka wmawia mi, że muszę dokończyć obrót bonusem powitalnym z 2017 r. (kwiecień). Cały depozyt i bonus przegrałem. Dwa dni temu otrzymałem freebet z konkursu. Trochę ugrałem. Obrotu nie liczy, bo liczy jeszcze z bonusu z 2017r.
Ta idiotka pisze mi cyt. ,,Na jednym z kuponów był zwrot czyli środki wpływają na saldo główne podczas zwrotu czyli nie został przegrany kupon. Chodzi o kupon o numerze 4673428 z dn. 08.04.2017".

Jak mógł być zwrot jak stan konta dwa dni temu (przed otrzymaniem bonusu) był równy 0,00000000000 zł ?

Very Happy Jak tu mogą człowiekowi nie puścić nerwy?


Ta idiotka chce mi wmówić, że jak był zwrot w trakcie gry, pomimo, że przegrałem depozyt i bonus (czyli wyzerowałem konto) w 2017 r. to nadal aktywny jest poprzedni bonus. Przegrana

Na tych ,,debili" można gdzieś złożyć skargę?

tomekt4
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 2416
Punkty : 769
Reputacja : 801
Dołączył : 06/02/2015
Skąd : Allensbach

Powrót do góry Go down

Totolotek -  Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by drx25 Wto Maj 08 2018, 11:54

Poszukaj w regulaminie informacji o tym jak dlugo sa wazne bonusy i mysle ze bedzie to punktem podparcia slusznosci Twoich racji ( nie spotkalem sie jeszcze z bukiem kasynem gdzie bonus nie wygaslby po uplywie roku). Jezeli na lc jest tak duzy opor materii to sprobuj w mediach spolecznosciowych typu facebook, twitter. W dalszej kolejnosci pozostaje korespondencja "grzecznosciowa". Co do skarg to wydaje mi sie ze licencje na ich dzialanosc wydal minister finansow https://www.finanse.mf.gov.pl/inne-podatki/podatek-od-gier/gry-hazardowe-przez-internet
Mozesz tez zlozyc oficjalna reklamacje u bukmachera ale one sa rozpatrywane zazwyczaj do 30 dni roboczych :p

drx25
VIP
VIP

Liczba postów : 1088
Punkty : 222
Reputacja : 1135
Dołączył : 14/12/2017

Powrót do góry Go down

Totolotek -  Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by thierry_henry Wto Maj 08 2018, 11:58

@tomekt4 mimo wszystko nie stawiałbym Maliny i Totolotka w jednym rzędzie. W mojej opinii Totolotek to zdecydowanie nr 1 wśród legalnych buków na polskim rynku, mając na myśli całokształt.

Prześledź sobie historię konta, czy na pewno nie przegrałeś tego zwrotu w międzyczasie, chociaż skoro było 0,00 PLN no to faktycznie powinien być z automatu usunięty wskaźnik obrotu.
U nich najlepiej zawsze wchodzić w zakładkę "Historia Wpłat i Wypłat/Bonus" i tam poniżej masz "Dostępny bonus", klikasz "Pokaż/Odśwież" i jeżeli jest pusto to nic nie zalega, jeżeli coś się pojawi, a masz zerowe saldo to piszesz na pomoc@totolotek.pl
Na LC niewiele Ci pomoże. Kiedyś raz miałem błąd, że policzyło mi za kupon podatek, chociaż grałem za odpowiednią stawkę w piątek i na LC nic mi nie mogła na to poradzić, za to kontakt mailowy z nimi pomógł i zwrócili podatek.



_________________
22bet - BONUS 122% JUŻ OD 1€!
bonus 100 precent x2 free spins
thierry_henry
thierry_henry
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3216
Punkty : 1275
Reputacja : 2167
Dołączył : 12/05/2015
Wiek : 32
Skąd : Highbury

Powrót do góry Go down

Totolotek -  Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by SuchyJKS Wto Maj 08 2018, 12:02

Też miałem problem z nierozliczonym kuponem. Trochę inna sytuacja, ale przypomniało mi się. Skorzystałem z oferty powitalnej, obróciłem depozyt + bonus, ale kasa nie pojawiała się w saldzie do wypłaty więc idę i pytam o co chodzi a babka, że nie zrobiłem obrotu więc tłumacze że jest napisane że wykonałem obrót, kazała wrócić za 24h miało być okej. Wracam trafiłem na gościa a ten mi mówi że mam nierozliczone wszystkie kupony pewnie i dlatego nie mogę wypłacić. No to szukam i faktycznie najpierw rozliczyli mi normalnie jako przegrany jeden kupon (singiel), wiem bo specjalnie sprawdzałem akurat, a później nagle magicznie zmienili na nierozliczony i przez 2 tygodnie nie potrafili rozliczyć przegranego kuponu. Dopiero musiałem wysłać im numer kuponu, LINK DO WYNIKU MECZU (e-sport) i po 24h rozliczyli. Tyle że po raz kolejny musiałem czekać 24h aż saldo bonusowe zmieni się na realne środki i dopiero mogłem wypłacić wszystko na konto. Jednym słowem dramat, jaki tam burdel mają.

_________________
31 bet
31bet kasyno 100% do 500 EUR oraz 100 darmowych spinów (Skrill)
SuchyJKS
SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 16970
Punkty : 33695
Reputacja : 7517
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 77
Skąd : Valletta

Powrót do góry Go down

Totolotek -  Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by tomekt4 Wto Maj 08 2018, 12:42

Totolotek -  Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje 113
Totolotek -  Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje 211
Totolotek -  Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje 310

Nie ma szans, na żadną pomoc. Ten trzeci email od manager czy jakoś tak.
Pierwszy raz w życiu mam wrażenie, że piszę z osobami ograniczonymi umysłowo (cały support z pomocą). Same kobiety, chyba wszystkie od wczoraj pracują w tej firmie. Żenada.
Tam są jacyć faceci? Przecież te ,,babki” to tragedia.

tomekt4
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 2416
Punkty : 769
Reputacja : 801
Dołączył : 06/02/2015
Skąd : Allensbach

Powrót do góry Go down

Totolotek -  Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by tomekt4 Wto Maj 08 2018, 15:53

To chyba świetne podsumowanie ,,wiarygodności tego bukmachera".
Totolotek -  Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Bonusw10

Cyt,,...wygaśnięcie bonusu nie powoduje wygaśnięcia wymogu obrotu".

Betmira = Totolotek = KRZAK

tomekt4
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 2416
Punkty : 769
Reputacja : 801
Dołączył : 06/02/2015
Skąd : Allensbach

Powrót do góry Go down

Totolotek -  Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by WaldekCa90 Czw Gru 08 2022, 11:57

ale sie zalatwilem nie polecam tego szajsu,wplacilem bo myslalem ze wyplaty maja szybkie a tu info z czatu

Niestety ale nie mamy szybkich wypłat.
Wypłaty środków zgromadzonych na koncie dokonywane są w dni robocze o godzinie 12:00.
Wnioski o wypłatę złożone do godziny 10:00 zostaną zrealizowane tego samego dnia, a po godzinie 10:00 zostaną zrealizowane w najbliższym dniu roboczym, czyli wniosek złożony po godzinie 10:00 zostanie zrealizowany następnego dnia roboczego o godz. 12:00. Wnioski, które zostały złożone w dniu wolnym od pracy, realizowane są w najbliższym dniu roboczym, np.: wniosek złożony w sobotę zostanie zrealizowany w poniedziałek o godzinie 12:00. Wypłaty są realizowane z banku BNP Paribas. Moment, w którym otrzyma Pan środki, zależny jest od tego, w jakich godzinach Pana bank księguje wpłaty przychodzące.

w dodatku nie mozna anulowac wyplaty , ale dziadostwo juz tam nie wplace ani 1zł

WaldekCa90
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 446
Punkty : 338
Reputacja : 30
Dołączył : 18/04/2022

Powrót do góry Go down

Totolotek -  Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by Kurek Czw Gru 08 2022, 19:11

Nic nowego, wystarczyło zapytać w bukmacher czat. Sam przerabiałem ten temat i chyba nawet kiedyś o tym pisałem na forum. Żałosny system wypłat w 2022 roku.
Kurek
Kurek
VIP
VIP

Liczba postów : 2098
Punkty : 2558
Reputacja : 544
Dołączył : 21/12/2019

Powrót do góry Go down

Totolotek -  Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by ANZELMO Czw Gru 08 2022, 20:28

przecież to jest trup- tam pewnie będzie znowu zmiana jak maja taka bazę danych ze ktos sie skusi... ktos ich kupie tylko szkoda toto gola i ligi w sumie nigdzie nie można teraz tego po grać.
ANZELMO
ANZELMO
VIP
VIP

Liczba postów : 1926
Punkty : 754
Reputacja : 300
Dołączył : 08/01/2015

Powrót do góry Go down

Totolotek -  Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by ROGAL9 Czw Gru 08 2022, 20:47

Jak ktokolwiek jeszcze w gra totolotku to musi nie wiedzieć co się działo i dzieje w tej firmie krzaku.

Znacie BestBet24 którzy pod koniec września zwinęli się z rynku z pieniędzmi klientów którzy teraz walczą po sądach o wypłaty? Smile

Nowy legalny bukmacher działa na podstawie licencji MF nr. PS4.6831.5.2018 z dnia 14 maja 2019 roku. BestBet Sp. z o.o. zarejestrowano w Warszawie przy ul. Solec 18/U52. KRS: 0000627848. NIP: 5272774913. REGON: 364990408.

Funkcję prezesa zarządu od 25 października 2021 roku pełni Karolina Tatarek. Całość akcji posiada natomiast TMT Investments S.A. Firma ta w bukmacherskim światku znana jest z przejęcia Totolotka przy współpracy z XTIP i… mieści się pod tym samym adresem, co BestBet Sp. z o.o.

Smile)

ROGAL9
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 368
Punkty : 537
Reputacja : 210
Dołączył : 13/04/2017

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nomini Kasyno bonus 22bet kasyno bonus Dozen Spins Casino