Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Strona 1 z 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami Empty Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by Pepikos on Nie 12 Kwi 2015 - 10:29

W temacie można podawać informacje dotyczące turniejów ATP, opinie i podawać swoje typy z analizami.

_________________
bobcasino
BobCasino - 22 spiny bez depozytu + 100% bonus do 500 PLN i 100  darmowych spinów

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4265
Punkty : 27
Reputacja : 230
Dołączył : 08/01/2015

Powrót do góry Go down

Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią 16 Paź 2015 - 1:45

W pierwszym meczu ćwierćfinałowym w Chińskim, Shanghaiu rozgrywanym na kortach twardych, zmierzą się Kevin Anderson z Jo-Wilfriedem Tsonga.
Kevin w trzech dotychczasowych meczach nie stracił nawet seta, pokonując rywali z topu: Fogniniego, Nishikorego oraz doświadczonego Haasa. Jo miał trochę łatwiejszą drogę, odprawiając: Robredo, Estrelle i Ramosa, pokonując obydwu Hiszpanów nie bez trudu, po trzy setowych bojach.
Razem sześć meczów, sześć tie-breaków. Jak wiadomo obaj zawodnicy bazują na mocnym serwisie, który jest dość ważny na tej nawierzchni.
Obaj tenisiści mierzyli się ze sobą dwukrotnie (nawierzchnia twarda i ceglana) obydwa pojedynki 2:0 na korzyść Francuza. Co ciekawe, wszystkie sety zakończone tie-breakami!
Mój typ na ten mecz: over gemowy 10.5 w pierwszym secie, kurs 2.07, bukmacher: unibet
KamilFCB
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 7556
Punkty : 2676
Reputacja : 11582
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 33
Skąd : Barcelona

Powrót do góry Go down

Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią 16 Paź 2015 - 18:29

Typ wszedł, nawet można było grać over 12.5, ale już kilka razy się naciąłem i wole bezpieczniej, tym bardziej, że na niższy over był kurs podwajający stawkę, więc w zupełności wystarczył :-)
Mecz znów wygrał Tsonga, choć w pierwszym secie w tb Anderson miał 5:1 oraz 6:3 i dwa swoje podania.
Warto wspomnieć o innych dzisiejszych meczach, w których Nadal rozgromił Wawrinkę oraz Murray, Berdycha. O ile jakoś bardzo nie jestem zdziwionym tym, że Szkot łatwo poradził sobie z Tomkiem, tak łatwą wygraną Nadala już tak. Nie ruszałem tego meczu, ale szczerze większe szanse dawałem Stanowi. Ciekawe czy gdy Rafa, spotka się z Djokovicem znów dostanie baty. Serb dziś pokonał Tomica, choć w pierwszym secie męczył się niemiłosiernie i rozstrzygnął go na swoją korzyść dopiero w tie-breaku.
KamilFCB
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 7556
Punkty : 2676
Reputacja : 11582
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 33
Skąd : Barcelona

Powrót do góry Go down

Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sob 24 Paź 2015 - 20:17

W finałowym meczu w Stockholmie zmierzy się Amerykanin Jack Sock z piątą rakietą świata, Tomasem Berdychem. Czech grał w tym turnieju trzy spotkania, nie stracił w nich nawet seta. Odprawił w nich Alexandra Zvereva, Dimitrova i Baghdatisa, który po pierwszym secie poddał mecz. Sock w pierwszych dwóch meczach rozegrał trzysetowe boje. Najpierw pokonał Carreno-Bustę, później jego rodaka Verdasco. Sock z meczu na mecz grał coraz lepiej, co można było zauważyć w późniejszych rundach. W ćwierćfinale i półfinale sprawił niespodzianki pokonując francuzów Simona i Gaqueta, obydwu bez straty seta.
Jack i Tomas grali ze sobą tylko raz, dokładnie dziesięć dni temu. W trzysetowym pojedynku lepszy okazał się Berdych, wygrywając 7:6 4:6 6:4.
Liczę na rewanż, dlatego też stawiam na Amerykanina, który przechodzi przez swój najlepszy okres w karierze.
Mój typ: Berdych - Sock 2, kurs: 2.75
KamilFCB
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 7556
Punkty : 2676
Reputacja : 11582
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 33
Skąd : Barcelona

Powrót do góry Go down

Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pon 26 Paź 2015 - 1:12

@KamilFCB napisał:
Mój typ: Berdych - Sock 2, kurs: 2.75
Niestety rewanż się nie udał. Dobrze, że over też nie wszedł, bo wybierałem między Sockiem, a overem. Jedyny typ, który dziś nie wszedł to ten, który analizowałem Very Happy
KamilFCB
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 7556
Punkty : 2676
Reputacja : 11582
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 33
Skąd : Barcelona

Powrót do góry Go down

Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Nie 15 Lis 2015 - 0:07

Już dziś rozpoczyna się ATP World Tour Finals w Londynie.
W grupie "A" zagrają:
Novak Djoković (Serbia, nr 1) Roger Federer (Szwajcaria, 3) Tomas Berdych (Czechy, 6) Kei Nishikori (Japonia, Cool
W "B":
Andy Murray (W. Brytania, 2) Stanislas Wawrinka (Szwajcaria, 4) Rafael Nadal (Hiszpania, 5) David Ferrer (Hiszpania, 7)

Dzisiejsze mecze grupy A:
Djokovic - Nishikori
Federer - Berdych

Faworytami oczywiście są Roger i Djok, "finaliści" zeszłoroczne imprezy kończącej sezon (Federer oddał mecz walkowerem z powodu urazu) Powinno obyć się bez niespodzianek.

W deblu będziemy mieli swojego przedstawiciela, Matkowskiego, który gra w parze z Nenadem Zimonjiciem.
Grupy przedstawiają się w następujący sposób:
Grupa A:
Amerykanie Bob i Mike Bryanowie, Brytyjczyk Jamie Murray i Australijczyk John Peers (4.), Włosi Simone Bolelli i Fabio Fognini (5.) oraz Rohan Bopanna z Indii i Rumun Florin Mergea (8.)
Grupa B:
Polak Marcin Matkowski i Serb Nenad Zimonjic (7.), Holender Jean-Julien Rojer i Rumun Horia Tecau (2.), Chorwat Ivan Dodig i Brazylijczyk Marcelo Melo (3.) oraz Francuzi Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut (6.)

Dziś gra grupa A:
Murray/Peers - Bolelli/Fognini
Bryan/Bryan - Bopanna/Mergea

Faworytami są Murray/Peers oraz obrońcy tytułu bracia Bryanowie. Osobiście nie postawiłbym na nich pieniędzy. Bliźniacy ostatnio w słabej formie. Jestem ciekaw czy zmobilizują się na ten turniej.
KamilFCB
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 7556
Punkty : 2676
Reputacja : 11582
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 33
Skąd : Barcelona

Powrót do góry Go down

Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pon 16 Lis 2015 - 13:36

Single bez niespodzianek. Faworyci pewnie wygrali swoje spotkania.
Djokovic - Nishikori 6:1 6:1
Federer - Berdych 6:4 6:2

Za to w deblu bracia Bryanowie przegrali 0:2 i potwierdzili swoją słabą dyspozycję. Po zaciętym meczu Murray i Peers pokonali Włochów.
Murray/Peers - Bolelli/Fognini 7:6 3:6 11:9
Bryan/Bryan - Bopanna/Mergea 4:6 3:6

Dziś gra gruba B:
Murray - Ferrer
Wawrinka - Nadal
W pierwszym typuję Murraya, któremu będzie sprzyjać publiczność. W drugim ciężko wytypować faworyta. Ostatnimi czasy grali ze sobą dwa razy. Raz gładko wygrał Nadal, drugim razem po dwóch tb lepszy okazał się Stan.

W meczach deblowych zagrają:
Matkowski/Zimonjic - Rojer/Tecau
Dodig/Melo - Herbert/Mahut

Pierwszy mecz już się zaczął więc odpuszczę typowanie. W drugim stawiam na Chorwata i Brazylijczyka, którzy są obecnie w lepszej formie. Francuzi po wygraniu US Open spuścili trochę z tonu.
KamilFCB
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 7556
Punkty : 2676
Reputacja : 11582
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 33
Skąd : Barcelona

Powrót do góry Go down

Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Wto 17 Lis 2015 - 0:09

Zgodnie z przewidywaniami Murray wygrał, nie tracąc seta. Trochę może zaskakiwać łatwe zwycięstwo Nadala nad Wawrinką. Będzie ciekawie w tej grupie.
Murray - Ferrer 6:4 6:4
Wawrinka - Nadal 3:6 2:6

W meczach deblowych bez niespodzianek, faworyci wygrywali swoje mecze. Francuzi prowadzili już 6:3 5:2, ale nie zdołali wygrać meczu.
Matkowski/Zimonjic - Rojer/Tecau 2:6 4:6
Dodig/Melo - Herbert/Mahut 3:6 7:6 10:7

Dziś druga kolejka grupy A:
Berdych - Nishikori
Djokovic - Federer
Ciężkie mecze, ale myślę, że znów wygrają faworyci bukmacherów, Berdych i znajdujący się w wyśmienitej formie Novak Djokovic.

Mecze deblowe:
Murray/Peers - Bopanna/Mergea
Bryan/Bryan - Bolelli/Fognini
W pierwszym meczu stawiam na Murraya i Peersa. Drugiego nawet nie odważę się typować. Bliźniacy stoją pod ścianą, ale ich rywale również. Czy mistrzowie się podniosą? W takiej formie będzie ciężko.
KamilFCB
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 7556
Punkty : 2676
Reputacja : 11582
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 33
Skąd : Barcelona

Powrót do góry Go down

Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Wto 17 Lis 2015 - 23:12

Dzień niespodzianek. Myślę, że mało kto to przewidział Smile Nie oglądałem całego meczu Djoka, bo oglądałem Polaków, ale miałem wrażenie, że trochę odpuszczał dziś. Gdyby to był finał myślę, że wynik byłby inny.
Berdych - Nishikori 5:7 6:3 3:6
Djokovic - Federer 5:7 2:6

W deblu zadziwiają Bopanna/Mergea, którzy wygrali drugi mecz w tym turnieju. Bracia Bryan zachowali szanse na wyjście z grupy gładko pokonując Włochów.
Murray/Peers - Bopanna/Mergea 3:6 6:7
Bryan/Bryan - Bolelli/Fognini 6:3 6:2

Jutrzejsze singlowe mecze grupy B:
Murray - Nadal
Wawrinka - Ferrer
Mecze nie do obstawiania, ale warte oglądania, bo na pewno w obydwu zobaczymy świetny tenis. Gdybym miał typować: Murray (chyba moje serce:) ) i Ferrer.

Deblowe grupy B:
Matkowski/Zimonjic - Herbert/Mahut
Rojer/Tecau - Dodig/Melo
Sercem za Polkiem, rozumem za Francuzami. W drugim faworytami są Dodig i Melo, ale wg mnie może być niespodzianka.
KamilFCB
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 7556
Punkty : 2676
Reputacja : 11582
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 33
Skąd : Barcelona

Powrót do góry Go down

Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Wto 17 Lis 2015 - 23:26

Mnie Berdych zdenerwował. W tenisa dziś trafiłem 1 na sześć ;/ Nie chciało im się grać, taka prawda

olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1266
Punkty : 109
Reputacja : 80
Dołączył : 16/03/2015

Powrót do góry Go down

Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sro 18 Lis 2015 - 7:02

Berdych, myślę, że zdenerwował wielu. Wiedziałem, że mecz będzie wyrównany i Nishi nie odda meczu za darmo. Postawiłem sobie w drugim secie przy stanie 5:7 0:2 za pare złotych. Odłamał wygrał seta i miał wszystko, żeby wygrać mecz. Przy stanie 3:3 miał bp i tylko on wie jak go nie wykorzystał. Dużo osób wtopiło na Czechu.
KamilFCB
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 7556
Punkty : 2676
Reputacja : 11582
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 33
Skąd : Barcelona

Powrót do góry Go down

Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Sro 18 Lis 2015 - 9:01

Przeważnie Nadal wykręca numery, kiedy gra z zawodowcami spoza pierwszej 200-setki.Dziś chyba się postawi i coś dla mnie wygra. A fajna sprawa, bo mecze na polsat sport.

olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1266
Punkty : 109
Reputacja : 80
Dołączył : 16/03/2015

Powrót do góry Go down

Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Sro 18 Lis 2015 - 19:28

W końcu wszedł mi Nadal, za dużą kase. On jest najlepszy, jeśli gra z kimś poważnym...
Ech, z lekka odrobiłem, dzięki teraz Nadalowi, normalnie czułem,że wygra i to bez problemu. A dalej, niech wyrabia co mu się podoba...

olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1266
Punkty : 109
Reputacja : 80
Dołączył : 16/03/2015

Powrót do góry Go down

Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sro 18 Lis 2015 - 19:35

Ja nie stawiałem, bo Murray po Del Potro to mój ulubiony tenisista i wiadomo serce mi podpowiadało on, ale pewnie gdybym mu nie kibicował dałbym też na Nadala, bo Wawrinke ładnie rozłożył.
Z Mastersa dałem tylko debel Rojer/Tecau, o którym pisałem wyżej. Zaczęli dobrze, zobaczymy jak skończą.
KamilFCB
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 7556
Punkty : 2676
Reputacja : 11582
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 33
Skąd : Barcelona

Powrót do góry Go down

Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sro 18 Lis 2015 - 19:45

Ja stawialem ze Murray wygra 1 seta i pozniej Nadal zacznie gonić.Dałem na powyzej 22,5 gemów.Niestety Nadal przejechal sie po Murrayu.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3333
Punkty : 284
Reputacja : 211
Dołączył : 22/03/2015

Powrót do góry Go down

Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Sro 18 Lis 2015 - 19:56

ja powiem tak, zawsze uważałem Nadala za mistrza. Oczywiście z Djokovicem nie ma nigdy żartów. Ale tak mi się wydaje, że Nadal pozostanie w tym turnieju niezwyciężonym. Jak kiedyś, kiedy nie było dla niego mocnego. Zobaczymy

olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1266
Punkty : 109
Reputacja : 80
Dołączył : 16/03/2015

Powrót do góry Go down

Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sro 18 Lis 2015 - 22:48

Łatwe zwycięstwa Nadala i Wawrinki. Ferrer miał w 1 secie 5:3, 5:4 podanie i setową, po czym się rozsypał. Dobrze, że odpuściłem.
Murray - Nadal 4:6 1:6
Wawrinka - Ferrer 7:5 6:2

Deblowe, jak dla mnie bez niespodzianek. Na Rojerze i Tecau trochę wpadło.
Matkowski/Zimonjic - Herbert/Mahut 5:7 6:3 10:8
Rojer/Tecau - Dodig/Melo 6:4 7:6

Jutro ostatnie mecze grupy A:
Federer - Nishikori
Djokovic - Berdych
Tym razem powinno być bez niespodzianek.
Mecze deblowe:
Bolelli/Fognini - Bopanna/Mergea
Bryan/Bryan - Murray/Peers
W pierwszym meczu powinni wygrać Bopanna z Mergea, ale grają już tylko o kasę, bo wyjście z grupy mają zapewnione, więc lepiej odpuścić. W drugim meczu będzie bardzo ciekawie, ale myślę, że mimo wszystko bracia wygrają i wyjdą z grupy.
KamilFCB
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 7556
Punkty : 2676
Reputacja : 11582
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 33
Skąd : Barcelona

Powrót do góry Go down

Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią 20 Lis 2015 - 8:53

Bez niespodzianek w singlu. Choć Roger trochę świrował Smile
Federer - Nishikori 7:5 4:6 6:4
Djokovic - Berdych 6:3 7:5

W deblowych po niesamowity mecz bliźniacy wygrali z Murray/Peers i grają dalej.
Bolelli/Fognini - Bopanna/Mergea 6:4 1:6 10:5
Bryan/Bryan - Murray/Peers 6:7 7:6 16:14

Dziś ostatnie mecze grupy B:
Nadal - Ferrer
Murray - Wawrinka

Nadal mimo pewnego wyjścia z grupy powinien wygrać. Ferrer już bez szans na awans. W drugim meczu zapowiada się świetny mecz. Wygrany przechodzi dalej, przegrany odpada. Nie zdecyduję się na typowanie, ale mam nadzieję, że Szkot wygra ten pojedynek:)

Mecze deblowe:
Dodig/Melo - Matkowski/Zimonjic
Rojer/Tecau - Herbert/Mahut

Rojer/Tecau z pewnym awansem. Matkowski/Zimonjic z dwoma przegranymi meczami, ale nadal z nadziejami na awans. Muszą dziś wygrać 2:0 i liczyć na Rojera i Tecau. Mało możliwe, ale gdy przypomnimy sobie Agnieszkę Radwańską... Smile
KamilFCB
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 7556
Punkty : 2676
Reputacja : 11582
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 33
Skąd : Barcelona

Powrót do góry Go down

Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sob 21 Lis 2015 - 9:49

Niestety, Andy pożegnał się z turniejem. Nadal grał 3 sety z Ferrerem, nie wiem czy to dobrze dla niego przed dzisiejszym meczem z Djokovicem.
Nadal - Ferrer 6:7 6:3 6:4
Murray - Wawrinka 6:7 4:6

Matkowski z Zimonjicem dobrze zaczęli mecz, ale niestety go przegrali i pożegnali się z turniejem.
Dodig/Melo - Matkowski/Zimonjic 3:6 7:5 10:6
Rojer/Tecau - Herbert/Mahut 6:4 7:5

Półfinałowe mecze singlowe:
Nadal - Djokovic
Federer - Wawrinka
Nie zdziwię się gdy wkradnie się jakaś niespodzianka. Osobiście odpuszczam typowanie.

Półfinał debla:
Bopanna/Mergea - Dodig/Melo
Rojer/Tecau - Bryan/Bryan
Zastanawiam się znów nad Rojerem i Tecau. Są w formie, a bliźniacy formą nie porażają.
KamilFCB
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 7556
Punkty : 2676
Reputacja : 11582
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 33
Skąd : Barcelona

Powrót do góry Go down

Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Nie 22 Lis 2015 - 14:29

Jednak obyło się bez niespodzianek w singlu. Wawrinka prowadził w 1 secie 4:2, ale nie dał rady.
Nadal - Djokovic 3:6 3:6
Federer - Wawrinka 7:5 6:3

W deblu niespodzianka, choć dla mnie osobiście Rojer i Tecau byli faworytami w tym meczu. Parę złotych wpadło.
Bopanna/Mergea - Dodig/Melo 6:4 6:2
Rojer/Tecau - Bryan/Bryan 6:4 6:4

Finał singla:
Federer - Djokovic
Myślę, że będzie rewanż za mecz grupowy i wygra Djok, choć chciałbym się mylić (chyba, że postawie to nie:) ) Znając Rogera znów się "obsra" w meczu finałowym.

Finał debla:
Bopanna/Mergea - Rojer/Tecau
Nie odważę się typować. Rojer i Tecau w formie, ale Bopanna/Mergea idą w tym turnieju jak burza. Co prawda przegrali jeden mecz, z Włochami, ale mieli już pewny awans.
KamilFCB
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 7556
Punkty : 2676
Reputacja : 11582
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 33
Skąd : Barcelona

Powrót do góry Go down

Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Nie 22 Lis 2015 - 15:36

Ja dzisiaj stawiam na zwyciestwo Novaka 2:0.Niezłe kursy i myślę ze Djokovic gładko wygra.Pozatym tak jak mowisz,bedzie chcial wziac rewanz za mecz grupowy.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3333
Punkty : 284
Reputacja : 211
Dołączył : 22/03/2015

Powrót do góry Go down

Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by marcelini on Nie 22 Lis 2015 - 15:39

Ja odwrotnie 2-0 lub 2-1 dla szwajcara

marcelini
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 616
Punkty : 303
Reputacja : 84
Dołączył : 18/05/2015

Powrót do góry Go down

Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Nie 22 Lis 2015 - 20:34

Tak jak było do przewidzenia. Federer w finałach z Djokiem jest obsrany. Szkoda, że Ferdek nie wygrał 1 seta, bo bym ładował grubo na Serba.
Federer - Djokovic 3:6 4:6

W deblu triumfowali Rojer/Tecau, wygrywając wszystkie mecze w turnieju bez straty seta, przy okazji dając zarobić Wink
Bopanna/Mergea - Rojer/Tecau 4:6 3:6
KamilFCB
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 7556
Punkty : 2676
Reputacja : 11582
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 33
Skąd : Barcelona

Powrót do góry Go down

Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pon 23 Lis 2015 - 5:39

I tak dało sie zarobic,dajac na serba 2:0.Kurs 2.10 byl jak obstawialem:) Teraz,troche słabo z tenisem bedzie do stycznia.Zostaja challengery.Ale z drugiej strony w nich czesto duze kursy wchodzą.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3333
Punkty : 284
Reputacja : 211
Dołączył : 22/03/2015

Powrót do góry Go down

Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami Empty Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Czw 7 Sty 2016 - 22:40

Coś w tego Marchenko wstąpiło w nowym roku czy z jakimś bukmacherem kontrakt podpisał dziś już mimo że nie interesuje się zbytnio i nie stawiam na tenis postawiłem bo stawka po rozpoczęciu meczu była na niego 3 i znów wygrał. co się stało że średniak wygrywa z czołówką i co z jutrem....
czyżby pokonał Nadala stawka 7.00, a Nadal jakiś niepewny
Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami 2yyqxih
walczakus
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1857
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 43

Powrót do góry Go down

Strona 1 z 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nomini Kasyno bonus 22bet kasyno bonus Dozen Spins Casino