Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by olauolsson on Wto Maj 03 2016, 12:48

To ładnie, graty.. Hmm.. Starburst, no nie za bardzo mi podchodzi, aczkolwiek nie jest najgorsza Smile.

Jeśli chodzi o Netent to jestem "napaleńcem" na Flowers, uwielbiam ten slot, a zwłaszcza free spins. Kiedyś nawet trafiłem 30 free spins od raz u wygrałem ponad 800 euro na stawce 1,2 e .. Smile

olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1743
Punkty : 1260
Reputacja : 274
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 94
Skąd : Paris, France

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by Cesarzowa on Wto Maj 03 2016, 12:51

Flowers jest super! Bardzo dobra gra na obrót, jak dla mnie ;-) Ostatnio zaliczyłam tam strzał na 118e stawka 0.30e Very Happy Takie momenty są w grach najlepsze.

_________________
Nie ufaj mi... ;-))) ale chodź...

www.spacedog.pl
- zapraszam na bloga - testy i opisy broni, kalendarz strzelecki, relacje z zawodów; sporo o militarnym szpeju i odzieży militarno - outdoorowej

Cesarzowa
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 443
Punkty : 643
Reputacja : 238
Dołączył : 06/04/2015
Wiek : 35

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by olauolsson on Wto Maj 03 2016, 12:53

No widziałem właśnie, na marathonbet Wink. Wiadomo najmniejsza stawka to 0.30 e na pełnych liniach, ale warto grać i liczyć na darmówki + ściany wildów ;d

olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1743
Punkty : 1260
Reputacja : 274
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 94
Skąd : Paris, France

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by Niebieski on Wto Maj 03 2016, 14:38

@olauolsson napisał:@Cesarzowa, Ciebie i Niebieskiego podziwiam bardzo za te Wasze wygrane Wink.

Bez przesady @olauolsson, może fanclub chcesz założyć ? Razz
A jak ci powiem, że w marcu byłem 3k w plecy to twój podziw trochę spadnie?
Cesarzowa ma rację, dużo gram więc z rachunku prawdopodobieństwa wynika, że częściej coś trafię, ale tak samo więcej mogę przegrać, ot i cała filozofia Very Happy

Niebieski
VIP
VIP

Liczba postów : 1419
Punkty : 573
Reputacja : 473
Dołączył : 24/09/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by olauolsson on Wto Maj 03 2016, 14:54

@Niebieski, chyba się nie zrozumieliśmy. Podziwiam Wasze big winy, ale też mam świadomość tego, że na pewno przegrywacie.

olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1743
Punkty : 1260
Reputacja : 274
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 94
Skąd : Paris, France

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by Cesarzowa on Sob Lip 02 2016, 22:24

Fakt jest taki, że nie przegrywa tylko ten, który nie gra. Ważne by nie dać się ponieść i grać za wygrane, nie dokładając kasy. Jedyny system jaki mam to właśnie gra z wygranych pieniędzy. Jak padnie budżet to wtedy przechodzę na darmówki i męczę się tak długo aż nie odbuduję bankrolu. Proste i trudne zarazem ale daje satysfakcję.

Tak po zastanowieniu to polecić mogę jeszcze stare sloty netenta, które pewnie każdy zna. Mam ładne wygrane z piggy richies albo blood suckers. Ostatnio podoba mi się gra ognisty joker i ring the bells - dobra na obrót ale spore wygrane daje tylko na wyższych stawkach, przynajmniej ja tak mam.

_________________
Nie ufaj mi... ;-))) ale chodź...

www.spacedog.pl
- zapraszam na bloga - testy i opisy broni, kalendarz strzelecki, relacje z zawodów; sporo o militarnym szpeju i odzieży militarno - outdoorowej

Cesarzowa
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 443
Punkty : 643
Reputacja : 238
Dołączył : 06/04/2015
Wiek : 35

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by GoldenGhoul on Sob Lip 02 2016, 22:45

Mi się trochę pozmieniało odkąd tu pisałem, między innymi nie katuję już tak DoA, polubiłem za to kilka innych od NetEnt - ostatnio najwięcej męczę Jack and the Beanstalk i Piggy Riches, czasem Flowers. Microgaming już praktycznie tylko Playboy (ciągle ulubiony) i ten nieszczęsny Game of Thrones - za każdym razem jak jestem na granicy olania tego cholerstwa raz na zawsze, wchodzi mi coś fajnego, chociaż i tak ten slot częściej denerwuje niż cieszy. W Playtech ostatnio najwięcej gram w Secrets of the Amazon (Irish Luck już mi trochę zbrzydł), chociaż w sumie ogólnie niewiele. Czekam też na jakieś ciekawe premiery bo jakoś ciągle te nowości średnie się wydają.

GoldenGhoul
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 816
Punkty : 249
Reputacja : 71
Dołączył : 15/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by SuchyJKS on Nie Lip 03 2016, 11:07

A ja od siebie polecam sloty Yggdrasil. Gram kilka lat w kasynach w 90% jest to NetEnt. Od jakiegoś czasu zacząłem coraz częściej grywać w sloty Yggdrasil i powiem Wam, że są genialne niektóre z nich i tak np.

Golden Fish Tanks - ulepszone Secret Of The Stones. Jeśli gramy z golden bet mamy do wyboru 4 dodatkowe symbole we FS. I tak np. jeden z moich screenów z tej gierki: http://www.darmowybonus.com/t19p825-screenshoty-naszych-wygranych-minimum-200zl-50-euro-kasyno#75437

Season - kolejny fajny slot, w którym w zależności od pory roku mamy 4 różne gry. Jeśli mamy jesień lub wiosnę to w sumie nie ma co liczyć na spektakularne wygrane, ja wtedy gram niskimi stawkami. Zima - zwiększam stawkę trochę, jak wpadnie 2 króliki to mamy łączne 4x WILD (każdy królik skacze na jedno pole dając kolejny WILD i przemieszczają się tak, żeby był najlepszy możliwy układ), jak jest lato to od razu zwiększam na wysokie stawki  jeśli wpadnie symbol jelenia (czy co to tam jest) to dookoła robi WILD-y (prawo, lewo, góra, dół), jak się trochę poszczęści i wpadnie 2x WILD to pół planszy w WILD-ach zasypane (screen wklejony też w tym linku powyżej tylko nie widać bębnów).

Kolejny slot Joker Mllion (dostępny chyba tylko w rodzince Cherry Casino) - slot z Jackpotem, fajna opcja gdy wpadnie na 3 pierwszych bębnach jakiś symbol zostają one zamrożone i kręci nam dalej, każdy kolejny taki sam symbol zostaje zamrożony i tak aż do czasu gdy nie wpadnie taki sam symbol. Dodatkowo jeśli zapełnimy 2 pierwsze bębny symbolami mamy wygrane x2, 3 bębny x3, 4 bębny x4, 5 bębnów (czyli cała "plansza") x5. Screen: http://www.darmowybonus.com/t3963-screenshoty-naszych-wygranych-nietypowe-ukladydowolna-stawka#74635

Jest jeszcze Viking Go Wild fajny opcja ze Sticky WILD we FS, czy Winterberries (podobnie jak Joker Million ale rzadsze wygrane).

Odkąd zacząłem grać na tych slotach NetEnt zszedł na drugi plan pod warunkiem że są one dostępne, a dużo kasyn już je wprowadziło. Zresztą nie bez powodu dostali  nagrodę za 2015 r. jako najlepiej rozwijający się dostawca slotów.

A jeszcze wracając do NetEnt to w sumie różnie, dawniej katowałem Fruit Shop, ale ostatnio coś mi na nim nie idzie. Zresztą wkurza mnie, że zmienili wszystkie sloty, które są dostępnie mobilnie na podobny layout w instant kasynach. Najczęściej teraz DoA (poluje od kilku lat na 5x scatter lub wild-line), Crime Scene (niedoceniany genialny slot), a tak czasem Bloodsuckers, Gonzo (dawno mi nie posypał dobrze), TwinSpin i w sumie to tyle. Przede wszystkim te starsze sloty, z nowości to chyba nic nie gram.

SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 2945
Punkty : 2229
Reputacja : 774
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 71

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach