Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Strona 1 z 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Pepikos on Sob 4 Kwi - 17:35

Można tutaj wpisywać swoje komentarze - opinie czy podawać przydatne informacje , ciekawostki dotyczące rozgrywek LE.

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4268
Punkty : 21
Reputacja : 224
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Asisst on Wto 26 Maj - 21:41

Już jutro wielki finał. Sevilla faworytem, ale jest bardzo zmęczona sezonem, ostatnie mecze raczej, spadek formy. W dodatku jeśli chce zagrać w przyszłym sezonie w LM musi wygrać. Dnipro ma psychiczną przewagę - mogą podejść na luzie. Oglądałem dzisiaj przyjazd Sevilli do Warszawy, widać pewność siebie, która może ich zgubić. Delikatnie lekceważą rywala może to dla nich źle się skończyć. Jutro może stać się wielka niespodzianka, będę kibicował Ukraińcom.

_________________
KORONA KIELCE & ARSENAL LONDON & VALENCIA CF & DEAD OR ALIVE


avatar
Asisst
VIP
VIP

Liczba postów : 979
Punkty : 175
Reputacja : 195
Dołączył : 26/02/2015
Wiek : 26
Skąd : Kielce

Zobacz profil autora http://fmforum.pl

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Wto 26 Maj - 22:04

Ja też chciałbym aby Ukraińcy wygrali,ale to mało prawdopodobne.Sewilla przynajmniej grała bardzo ofensywnie, zespól z Dnipra też,ale gubił sie w obronie.Gdyby statystyki tylko grały,nie byłoby jutro meczu. Ma być koło 10 tys Polaków!
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olauolsson on Wto 26 Maj - 22:27

olegsport napisał:Ja też chciałbym aby Ukraińcy wygrali,ale to mało prawdopodobne.Sewilla przynajmniej grała bardzo ofensywnie, zespól z Dnipra też,ale gubił sie w obronie.Gdyby statystyki tylko grały,nie byłoby jutro meczu. Ma być koło 10 tys Polaków!

No to prawda, w dodatku ciekawi mnie występ Krychowiaka, oby dobrze mu poszło, życzę z całego serca zwycięstwa. W dodatku zasługuje na chociażby gola za wkład do drużyny z całego sezonu. Jest filarem i gwiazdą Sevilli.
avatar
olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 2122
Punkty : 73
Reputacja : 425
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 95
Skąd : Paris, France

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Czw 28 Maj - 8:08

olauolsson napisał:
olegsport napisał:Ja też chciałbym aby Ukraińcy wygrali,ale to mało prawdopodobne.Sewilla przynajmniej grała bardzo ofensywnie, zespól z Dnipra też,ale gubił sie w obronie.Gdyby statystyki tylko grały,nie byłoby jutro meczu. Ma być koło 10 tys Polaków!

No to prawda, w dodatku ciekawi mnie występ Krychowiaka, oby dobrze mu poszło, życzę z całego serca zwycięstwa. W dodatku zasługuje na chociażby gola za wkład do drużyny z całego sezonu. Jest filarem i gwiazdą Sevilli.

No i strzelił i zdobył ten puchar. Ze tak dużo bramek bedzie i to w 1 połowie, kto by się spodziewał.Nawet Żewłakow w to nie wierzył. Sama oprawa meczu i występ artystyczny tez mi się podobał,chyba nie mamy się czego wstydzić.
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Pepikos on Pią 3 Lip - 0:25

Skromne zwycięstwa Jagi i Śląska cieszą, ale jak przejdą tę rundę to potem przeciwnikami będą chyba szwedzki IFK i Omonia i wtedy zobaczymy na co stać naszych ekstraklasowców Very Happy bo dobrze by było zobaczyć więcej niż jedną drużynę we właściwej fazie tych rozgrywek.

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4268
Punkty : 21
Reputacja : 224
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Czw 16 Lip - 8:25

Tak jak mówiłeś Pepikos dziś bedzie o wiele trudniej.Legia raczej powinna dać rade z debiutantem. Chyba najtrudniej bedzie miał śląsk z ifk goteborg, który zawsze liczył się w grze o mistrzostwo Szwecji.Moze miec znaczenie, ze IFK jest w środku sezonu a nasza liga rusza dopiero jutro.
Mecz Legii Warszawa z FC Botosani w TVP od 21.00
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Pią 17 Lip - 2:01

Legia z minimalnym zwycięstwem a reszta bezbramkowo. Chciałbym się mylić i nie tylko Legie zobaczyć...
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Joker on Pią 17 Lip - 14:00

Po tym co pokazali wczoraj i w Poznaniu to jakiejś specjalnej zaliczki przed rewanżem wcale nie mają, jakby doszło do katastrofy Leśny chyba spakowałby walizki.Na Cyprze gra się ciężko kluczem do awansu Jagi będzie ich wytrzymałość w tamtejszych warunkach, Śląsk gra z firmą choć teoretycznie 0-0 to nie taki zły wynik, to rywal z pierwszym gwizdkiem musi bardziej uważać, każda stracona bramka zmusza ich do wygrania by awansować, prowadzenie 1 golem to też presja gdyż wyrównanie wyrzuca ich z turnieju.Emocje w rewanżach na pewno będą, z wszystkich drużyn tylko o awans Lecha można być spokojnym
avatar
Joker
Flush
Flush

Liczba postów : 126
Punkty : 72
Reputacja : 11
Dołączył : 19/06/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Zico1910 on Pią 17 Lip - 15:28

Na tej Jagiellonii można było wczoraj usnąć.Cypr to ciężki teren i daje im co najwyżej 20-25% szans,bo wynik 0-0 w pierwszym meczu nie jest zły wbrew pozorom.Śląsk ma większe szanse,a Legia powinna mimo wszystko spokojnie sobie poradzić.
avatar
Zico1910
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 905
Punkty : 1
Reputacja : 42
Dołączył : 12/01/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by piotrKa on Sro 22 Lip - 9:26

Moim zdaniem szanse prezentują się następująco Very Happy
Legia 80%
Śląsk 50%
Jagielonia 30%

_________________
Pomogłem ? Kliknij "+" . Very Happy

piotrKa
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 552
Punkty : 149
Reputacja : 8
Dołączył : 13/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Czw 23 Lip - 0:54

TVP pokaże rewanżowe mecze Legii Warszawa i Jagiellonii Białystok w 2. rundzie kwalifikacji Ligi Europejskiej.
Transmisja FC Botosani - Legia Warszawa w TVP2 godz. 18:45, a Omonia Nikozja - Jagiellonia Białystok godz. 17:55 w TVP Sport i TVP Białystok.
Śląsk o 19.00. Będę zawiedziony, jęśli dwie spośród "naszych" nie przejdą dalej...

avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by MisieQ88 on Czw 23 Lip - 12:10

Legia i Jagiellonia mają szansę. W Śląsk nie wierzę... tym bardziej po pierwszym meczu gdzie powinni przegrać, ale bramka była nieuznana Smile, co w tym momencie działa trochę na ich korzyść
avatar
MisieQ88
VIP
VIP

Liczba postów : 3015
Punkty : 2321
Reputacja : 621
Dołączył : 05/02/2015
Wiek : 29
Skąd : Somwhere over the rainbow

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Zico1910 on Czw 23 Lip - 16:50

olegsport napisał:Będę zawiedziony, jęśli dwie spośród "naszych" nie przejdą dalej...

Zawsze mnie dziwi w Polsce to kibicowanie "naszym" w pucharach.W Turynie nikt za Inter kciuków jak gra w pucharach nie trzyma i odwrotnie,w Barcelonie Realowi się dobrze nie życzy,a w Manchesterze każdy życzy Chelsea odpadnięcia(i tak dalej).W Polsce tylko przez ten chroniczny brak sukcesów mamy takie podejście.Ja tam bynajmniej dobrze życzę tylko Jagiellonii Smile
avatar
Zico1910
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 905
Punkty : 1
Reputacja : 42
Dołączył : 12/01/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Czw 23 Lip - 21:19

Zico1910 Ty to jesteś jakimś przekleństwem jesli chodzi o polskie występy i dlatego usuwam się z tego forum i od ciebie, bo cos najgorszego mnie tylko moze spotkać. zegnam i prosze o wykasowanie mojego konta
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by piotrKa on Pią 24 Lip - 10:15

oleg spokojnie Very Happy

Wiemy już ile Polskich drużyn będzie nas reprezentować w III rundzie el LE .. tych drużyn będzie ( tak wiemy) 1 ! Legia Warszawa która pokonała pewnie 8 drużyne sezonu 14/15 Rumuńskiej Liga I Botosani.
W 3 rundzie trafiła na "gang albani hahaha" FK Kukesi.

_________________
Pomogłem ? Kliknij "+" . Very Happy

piotrKa
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 552
Punkty : 149
Reputacja : 8
Dołączył : 13/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by piotrKa on Pią 24 Lip - 10:22

Pełna Obsada 3 rundy.
W nawiasie podaje swój typ drużyny która awansuje zobaczymy ile wytypuje poprawnie Razz.

Odd - Elfsborg ( 2 )
Apollon - Qabala ( 1 )
BVB - Wolfsberger AC ( 1)
Baku Inter - Bilbao (1)
Trabzonspor - Rabotnicki (1)
Slovan - Krasnodar (2)
Mińsk - Zurich (1)
Vorska Połtawa - Zilina (2)
Debreczyn - Rosenborg (1)
Kopenhaga - Jablonec (1)
Vaduz - Thun (2)
( Ciekawy pojedynek dwóch drużyn grających w Super League Razz)
Goteborg - Belenenses (2)
Vojvodina - Sampdoria (2)
Legia - Kukesi (1)
Atromitos - AIK (1)
Stromsgodset - Hajduk (1)
Tranava - PAOK (2)
Zorya - Charleoi (1)
Aberdeen - Kairat (1)
Slovan - Hapoel Ironi (2)
Guimaresz - Altach (1)
Rubin - Sturm (1)
Istambul BB - Alkmarr (1)
Omonia N - Brondby (2)
SE - Targu Munes (2)
Zeleznicar - Liege (2)
Larnaka - Bordeaux (2)
WHU - Astra P (2)
Vitesse - Southampton (1)

Dużo klubów z najlepszych lig dołączyło do tej rundy eh szkoda że ci najlepsi mają tyle klubów.

_________________
Pomogłem ? Kliknij "+" . Very Happy

piotrKa
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 552
Punkty : 149
Reputacja : 8
Dołączył : 13/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Pon 27 Lip - 14:47

olegsport napisał:Zico1910 Ty to jesteś jakimś przekleństwem jesli chodzi o polskie występy i dlatego usuwam się z tego forum i od ciebie, bo cos najgorszego mnie tylko moze spotkać. zegnam i prosze o wykasowanie mojego konta
Przepraszam Zico1910, szybko poniosły mi emocje i musiałem je gdzieś odreagować. Strasznie przeżywam, kiedy liczę na Polaków a to nie wychodzi, czasem racjonalnie nie podchodzę do sytuacji. Sorki jeszcze raz...
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Admin on Pon 27 Lip - 14:50

Ja myślę, że Zico1910 jak i cała reszta userów przyzwyczaiła się do Twojego atypowego zachowania. Jestem przekonany, że Zico1910 nie rości do Ciebie urazy Smile

pzdr oleg

_________________
200% bonus do 100€ (Merkur / Netent) + 20 darmowych spinów

avatar
Admin
Admin
Admin

Liczba postów : 2646
Punkty : 4492
Reputacja : 399
Dołączył : 04/07/2013

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Pon 27 Lip - 14:56

Wstyd mi i tak, nie powinienem aż tak tego w tamtym momencie wyrażać. Myślę, że będzie ok i dalej będziemy zmagać się w dobrej realcji. Sorki Zico1910.
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Zico1910 on Wto 28 Lip - 0:07

Heh,spoko.Wprawdzie nikt mnie nigdy jakimś szarlatanem,który przynosi pecha wcześniej nie nazwał,ale tak jak Admin pisał zdążyłem się przyzwyczaić do twoich dziwnych zachowan.Na początku jak to przeczytałem lekko się zirytowałem,ale już nie żywie urazy.Przeprosiny przyjęte i sprawa zamknięta.
avatar
Zico1910
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 905
Punkty : 1
Reputacja : 42
Dołączył : 12/01/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Wto 28 Lip - 0:14

Ok Zico1910 co ja będee gadać, po prostu dziwnie i nie realnie sobie wyobrażam pewne rzeczy o których mi tylko śnić. Wiem, że potrafię być perfidny, nie chciałem, nie mogłem przez to spać, ,że któs pomyślał że tak się dzieje, przepraszam. Nie mam żadnej absolutnej do Ciebie pretensji o nic... Sorki i życzę szczęścia : )))
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Czw 30 Lip - 9:12

Pozostała Legia, ale wkrótce dołączy do niej Lech.
Na stadionie w Tiranie przy wysokiej temperaturze zaprezentuje się dziś Legia Warszawa. Liczę na lepszy występ od poznaniaków. Mimo że mamy innego mistrza kraju, to zespół z Warszawy lepiej wyglądał w ostatnich meczach. Wydaje sie być bardziej dojrzały i wyrachowany.
Są pewne problemy, nie zgra Michał Zyro, Piecha też. W Fk Kukesi nie zobaczymy króla strzelców ligi albańskiej, który został sprzedany.

Mecz od 20
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by MisieQ88 on Czw 30 Lip - 15:57

To i ja podam swoje typy na awans:
Odd - Elfsborg ( 1 )
Apollon - Qabala ( 1 )
BVB - Wolfsberger AC ( 1 )
Baku Inter - Bilbao ( 2 )
Trabzonspor - Rabotnicki ( 1 )
Slovan - Krasnodar ( 1 )
Mińsk - Zurich ( 2 )
Vorska Połtawa - Zilina ( 2 )
Debreczyn - Rosenborg ( 2 )
Kopenhaga - Jablonec ( 1 )
Vaduz - Thun ( 1 )
Goteborg - Belenenses ( 1 )
Vojvodina - Sampdoria ( 2 )
Legia - Kukesi ( 1 )
Atromitos - AIK ( 2 )
Stromsgodset - Hajduk ( 1 )
Tranava - PAOK ( 2 )
Zorya - Charleoi ( 2 )
Aberdeen - Kairat ( 2 )
Slovan - Hapoel Ironi ( 1 )
Guimaresz - Altach ( 1 )
Rubin - Sturm ( 1 )
Istambul BB - Alkmarr ( 2 )
Omonia N - Brondby ( 2 )
St. Etienne - Targu Munes ( 1 )
Zeleznicar - St. Liege ( 2 )
AEK Larnaka - Bordeaux ( 2 )
WHU - Astra P ( 1 )
Vitesse - Southampton ( 2 )
avatar
MisieQ88
VIP
VIP

Liczba postów : 3015
Punkty : 2321
Reputacja : 621
Dołączył : 05/02/2015
Wiek : 29
Skąd : Somwhere over the rainbow

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Czw 30 Lip - 22:55

Mecz Legi to raczej walka z kamieniami i z zapalniczkami. Trudniej teraz będzie wrócić bezpiecznie do domu.
UEFA chyba nie bedzie miała żadnych wątpliwości i przyzna 3 zero dla Legi, zero tolerancji dla takich zachowań

avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 1 z 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach