Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Strona 3 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Czw 10 Gru - 23:04

Lech znów przegrywa z Basel, choć mieli swoje szanse. Dwie setki, które powinni wykorzystać.
Mój pewniak Sporting wygrał w hand, choć przegrywali i myślałem, że będzie zonk Smile
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2759
Punkty : 623
Reputacja : 530
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Czw 10 Gru - 23:48

najlepszy komentarz Urbana po meczu "za wysokie progi"
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pon 14 Gru - 13:38

Pary 1/16 LE:
Valencia - Rapid Wiedeń
Fiorentina - Tottenham Hotspur
Borussia Dortmund - FC Porto
Fenerbahce Stambuł - Lokomotiw Moskwa
Anderlecht Bruksela - Olympiakos Pireus
FC Midtjylland - Manchester United
Augsburg - Liverpool
Sparta Praga - FK Krasnodar
Galatasaray Stambuł - Lazio Rzym
FC Sion - SC Braga
Szachtar Donieck - Schalke 04 Gelsenkirchen
Olympique Marsylia - Athletic Bilbao
Sevilla FC - Molde FK
Sporting Lizbona - Bayer Leverkusen
Villarreal - Napoli
AS Saint-Etienne - FC Basel

Najciekawsze Villarreal - Napoli oraz Fiorentina - Tottenham, nie mniej ciekawie będzie również w dwumeczu Borussii Dortmund z FC Porto i Marsylii z Bilbao.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2759
Punkty : 623
Reputacja : 530
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pon 14 Gru - 14:15

Ogólnie niezłe pary widze wylosowane.Zapomniales o spotkaniu Sporting-Leverkusen.Myslę ze to bedzie dobry i zaciety mecz.Ciekawe jak Angielskie kluby podejdą to rywalizacji w lidze europy,niby maja slabszych rywali ale potrafia odpuscic kompletnie takie mecze.Pokazał to West Ham w tym sezonie.Trzeba bedzie uwazac przy obstawianiu.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Czw 18 Lut - 12:07

Po Lidze Mistrzów czas na Ligę Europy.Ciekawie zapowiada sie mecz Dortmund-Porto gdzie wydaje mi się że będzie spory over bramek.Warto też zwrócić uwagę na mecze Sportingu z Leverskusen i Fiorentiny z Tottenhamem.Wydaje mi się że we wszystkich tych meczach będzie over 2,5 gola Smile

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by ANZELMO on Czw 18 Lut - 15:21

ja tam widzę underek w meczu MU ogólnie ciężko cos wytypować fajne kursy ... a cos na eurosporcie pokazują chyba 2 mecz beda nie ?
avatar
ANZELMO
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 899
Punkty : 821
Reputacja : 86
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Czw 18 Lut - 16:06

Tak o 19 jest na Eurosporcie Fiorentina-Tottenham a pózniej o 21 Marsylia-Bilbao.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Czw 25 Lut - 11:22

Dzisiaj rewanże w Lidze Europy.Mi osobiście przypadły do gustu dwa mecze które zamierzam oglądać,Tottenham-Fiorentina gdzie w pierwszym meczu było 1:1,więc może byc ciekawie.Drugi mecz to Man.United-Midjylland,Manu napewno rzucą sie do ataku żeby odrobić stratę z pierwszego meczu.Mam nadzieję że nie wymeczą skromnego 1:0 co da im awans tylko będzie to lepsze spotkanie.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Czw 25 Lut - 12:15

Najciekawsze mecze będą niestety o tej samej godzinie. Napoli - Villarreal, Tottenham - Fiorentina i Porto - Dortmund. Chyba zdecyduję się na ten pierwszy, bo nie mam pojęcia co się w nim wydarzy, a w dwóch pozostałych Dortmund i Koguty powinni awansować, choć liczę na miła niespodziankę w postawi awansu Violi Smile
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2759
Punkty : 623
Reputacja : 530
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią 26 Lut - 0:13

Manchester przegrywał, ale wygrał gładko 5:1. Tottenham bez żadnych problemów ograł Violę 3:0. Dobry mecz w Napoli, gospodarze cisnęli, prowadzili 1:0, ale Villarreal strzelił wyrównującą bramkę i to Zółci zagrają dalej. Była tylko jedna dogrywka. Olympiakos wygrał 1:0, ale w dogrywce stracił dwie bramki i to Anderlecht awansował do kolejnej fazy.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2759
Punkty : 623
Reputacja : 530
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pią 26 Lut - 5:38

Manchester to mnie zaskoczył strasznie.Liczyłem na jakieś skromne 1:0 może 2:0 a tu proszę.Manchester nawet przegrywał ale pózniej sie rozstrzelali,do tego jeszcze Mata karnego nie trafił w pierwszej połowie. Kilku młodych ciekawych graczy zagrało.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią 26 Lut - 8:37

Mi Atletico położyło kilka fajnych kuponów. Oglądałem końcówkę i nie mogę napisać co uważam o ataku Atletico bo bana na stałe bym się dorobił. nawet nie wiedziałem że znam takie wyrazy. dla mnie od tego meczu Atletico = typ nie strzeli gola, a typ na derby 5:0 dla Realu
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią 26 Lut - 14:15

Hehhe, raczej 5:0 nie będzie, bo jak pisałem, Atletico słabo gra w ofensywie, ale defensywe mają jedną z lepszych w Europie. Choć nie zagra Savic, a Gimenez pod formą.
Fajne pary wylosowali.
Szachtar Donieck (Ukraina) - RSC Anderlecht Bruksela (Belgia)
FC Basel (Szwajcaria) - Sevilla FC (Hiszpania)
Villarreal CF (Hiszpania) - Bayer Leverkusen (Niemcy)
Athletic Bilbao (Hiszpania) - Valencia CF (Hiszpania)
Liverpool FC (Anglia) - Manchester United (Anglia)
Sparta Praga (Czechy) - Lazio Rzym (Włochy)
Borussia Dortmund (Niemcy) - Tottenham Hotspur (Anglia)
Fenerbahce Stambuł (Turcja) - Sporting Braga (Portugalia)
Przede wszystkim Liverpool - MU, Borussia - Tottenham i Villarreal - Bayer. Ciekawe też będzie w Hiszpańskim pojedynku Bilbao - Valencia.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2759
Punkty : 623
Reputacja : 530
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by ANZELMO on Sob 27 Lut - 2:32

pary miodzio będzie co oglodac cyclops
avatar
ANZELMO
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 899
Punkty : 821
Reputacja : 86
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią 18 Mar - 14:07

Braga - Szachtar
Villarreal - Sparta
Bilbao - Sevilla
Borussia - Liverpool

Bilbao znów ma Hiszpański pojedynek. Tym razem chyba nie dadzą rady. Klopp wraca na stare śmieci i to będzie najlepszy pojedynek meczów ćwierćfinałowych LE.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2759
Punkty : 623
Reputacja : 530
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sro 6 Kwi - 10:04

Po lidze Mistrzów czas na Ligę Europy.
Ja bym stawiał tak:
Braga - Szachtar X
Villarreal - Sparta over 2,5
Bilbao - Sevilla 1
Borussia - Liverpool 1

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sro 6 Kwi - 14:50

A teraz się skumałem że przecież dzisiaj środa Razz dopiero jutro Liga Europy.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Czw 7 Kwi - 11:25

Braga-Szachtar ja bym skłaniał się do wygranej Szachtara. Portugalskie kluby poza wielką 3 nie przekonują mnie, a Szachtar pokazał w tym sezonie już kilka razy pazur (wygrana na wyjeździe z Schalke 0;3 czy Anderlechtem). Albo over 2,5 lub nawet 3,5 oba lubią sobie postrzelać i .... stracić conieco
Borussia-Liverpool no perełka. buki stawiają na Borussię a wynik może być każdy i stawiałbym nawet na Liverpool szczególnie że stawki około 5.5 do 5.80. I over wysoki - jak Borussia gra to bramki są, potrafią strzelić nawet 3, ale zawsze przy okazji coś stracą. Liverpool jak pójdzie na wymianę ciosów to może paść z 5 bramek
dwa następne mecze jakoś mnie nie porywają
Atletico z Sevillą może się będą wyczuwać więc X
a Sparta może rzeczywiście over 2,5
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Czw 7 Kwi - 13:03

W sumie teraz się tak zastanawiam i myślę że warto zaryzykować na Szachtar.Ich ostatnie wyniki bardzo dobre i chyba są w gazie ,za to Braga ostatnio słabiutko.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by thierry_henry on Czw 7 Kwi - 13:19

Braga - Szachtar X
Villarreal - Sparta 1/obie strzelą
Bilbao - Sevilla X
Borussia - Liverpool 1

_________________
SlotV Casino (Net Ent) - 100% bonus do 900 PLN + darmowe spiny >>info<<
avatar
thierry_henry
Moderator
Moderator

Liczba postów : 1783
Punkty : 156
Reputacja : 697
Dołączył : 12/05/2015
Wiek : 26
Skąd : Highbury

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Czw 7 Kwi - 16:31

Villarreal nie powinien mieć problemów. Sparta ograła Lazio, ale wiadomo jak Włosi spisują się w lidze.
Ciekawy będzie hiszpański pojedynek. Nie zdziwiłbym się gdyby Sevilla wreszcie się przełamała i wygrała wyjazd.
Najciekawiej będzie w Dortmundzie. Ciekawe jak Klopp ustawi Liverpool przeciwko swojej byłej drużynie. To może być plus i ja tu upatruję niespodzianki. Kursy wg mnie przesadzone.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2759
Punkty : 623
Reputacja : 530
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Czw 7 Kwi - 19:06

Ja sie pokusiłem tylko na Bilbao-Sevilla over 2,5.
Szachtar w końcu odpuściłem i to pewnie był mój błąd Razz

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią 8 Kwi - 13:15

i Szachtar dał radę. Aż dziw że ta Braga tak wysoko zaszła.
Mecz Borussia-Liverpool pierwsze około 15 minut i ostatnie 20 to zachowawcze strasznie, ale środkowa część meczu wynagrodziła męczarnie. Zderzenie dwóch stylów. Jak Borussia jak maiła piłkę to rozgrywała, podawała itd, a Angole swoje odbiór i długa, i biegamy, i wrzuta ... w końcu nie te hiszpańskie męczarnie. dla mnie przedwczesny finał
Mam też nadzieje że Sparta powalczy w rewanżu i spróbuje wyeliminować to dziwne Villarreal i odhiszpani trochę rozgrywki
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią 8 Kwi - 16:40

Mało prawdopodobne, że Villarreal odpadnie, choć kto wie, nie uzyskali zbyt dobrego wyniku przed rewanżem, mimo, że mieli sporo okazji.
Rewanżu w Liverpoolu zapowiada się świetnie. Obie drużyny miały sporo szans, ale mi najbardziej szkoda tej Origiego przed przerwą na 2:0. Gdyby strzelił pewnie wtedy by ten mecz wygrali.
Wszyscy grają, ale i tak LE wygra Sevilla 3 raz z rzędu Very Happy
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2759
Punkty : 623
Reputacja : 530
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Czw 14 Kwi - 8:00

Dzisiaj rewanże w Lidze Europejskiej.Napewno emocjonująco zapowiada się mecz na Anfield gdzie Liverpool zmierzy się z Borussia Dortmund.Klopp napewno będzie chciał czymś zaskoczyc Niemców,myslę że mecz będzie oscylował wokół remisu.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 3 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach