eliminacje do Mistrzostw Świata 2018 - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

eliminacje do Mistrzostw Świata 2018 - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto Paź 13 2015, 20:01

No świat na głowie staje. Dziś dopiero zobaczyłem jak przeglądałem statystyki:
Chile 2 - 0 Brazil
Argentina 0 - 2 Ecuador
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: eliminacje do Mistrzostw Świata 2018 - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sro Paź 14 2015, 22:04

@walczakus napisał:No świat na głowie staje. Dziś dopiero zobaczyłem jak przeglądałem statystyki:
Chile 2 - 0 Brazil
Argentina 0 - 2 Ecuador
Brazylia bez Neymara, Argentyna bez Messiego i Aguero (zszedł w 24 minucie) więc co się dziwić Wink
Dziś Argentyna znów straciła pkt, remisując z Paragwajem 0:0. Przyjdzie czas i odbiją się od dna.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2971
Punkty : 466
Reputacja : 747
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: eliminacje do Mistrzostw Świata 2018 - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Mar 25 2016, 15:10

co tam się dzieje w tej Ameryce południowej co mecz to rozstrzygnięcie w doliczonym czasie albo obrót o 180 stopni. Szkoda że tak późno garją to an live by się zarobiło:
Bolivia vs Colombia 2 - 3 do przerwy 0:2 i teoretycznie pozamiatane, ale w 63 minucie już 2:2 i .... doliczony czas 2:3
Ecuador vs Paraguay 2 - 2 teoretycznie miał wygrać Ekwador a do 90 minuty 1:2 i w doliczonym 2:2
Chile vs Argentina 1 - 2 początek meczu i 1:0 tu mniejsze emocje bo Argentyna już z Messim poradziła sobie szybko bo do 23 minuty było 1:2 i tak zostało, ale jakby złapać przy stanie 1:0 i postawić na Argentynę to stawki pewnie koło 4.0
Peru vs Venezuela 2 - 2 juz było 0:2 i niespodzianka wisiała w powietrzu szczególnie fajna bo bumbumbam postawiłem na 2 a w doliczonym czasie wyrównanie na 2:2
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: eliminacje do Mistrzostw Świata 2018 - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pią Mar 25 2016, 16:10

I w kazdym meczu padają overy Razz z tego co kiedys pamiętam to z reguły zawsze były undery,chyba wszyscy zaczynjaą grać bardziej ofensywnie a to plus.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: eliminacje do Mistrzostw Świata 2018 - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią Mar 25 2016, 18:23

Tak podejrzewałem, że Ekwador wreszcie zaliczy jakąś wpadkę. Jak na nich to 4 mecze pod rząd wygrane to już za dużo. Szkoda, że wyrównali, bo w konkursie ich dałem i już, któryś raz moja drużyna traci w 92 min Smile
Argentyna odegrała się za finał CA. Bardzo potrzebowali tych pkt. Ogólnie będzie ciekawie w tych kwalifikacjach.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2971
Punkty : 466
Reputacja : 747
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: eliminacje do Mistrzostw Świata 2018 - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by ANZELMO on Pią Mar 25 2016, 19:47

to jest kopalnia overow kartek i rzutów rożnych
avatar
ANZELMO
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 957
Punkty : 898
Reputacja : 94
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: eliminacje do Mistrzostw Świata 2018 - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sob Mar 26 2016, 08:36

I na potwierdzenie overów Brazylia-Urugwaj 2:2
Tak spojrzałem sobie na składy to pierwszy raz w życiu muszę przyznać że kadrowo w ofensywie to chyba lepiej wygląda Urugwaj, dwóch super napastników, a w Brazylii tylko Neymar bo Costa to mnie chyba nigdy nie przekona do siebie
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: eliminacje do Mistrzostw Świata 2018 - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sob Mar 26 2016, 09:21

To Costa gra w Brazylii ?? coś musiało mi się pomylić bo kiedys chyba widziałem go w reprezentacji Hiszpanii,ale to chyba mi się przyśniło wtedy Razz

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: eliminacje do Mistrzostw Świata 2018 - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by talizman10 on Sob Mar 26 2016, 15:43

Costa ten z Bayernu:) chyba że sobie jaja robisz;p

Costa zagrał dobry meczyk według mnie
avatar
talizman10
Straight
Straight

Liczba postów : 86
Punkty : 46
Reputacja : 3
Dołączył : 26/02/2016
Wiek : 29
Skąd : Gdańsk

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: eliminacje do Mistrzostw Świata 2018 - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sob Mar 26 2016, 16:01

Pózniej zerknąłem na skład i rzeczywiście to chodziło o Douglasa Coste,a myślałem że walczakus mówi o Diego Coscie Razz dlatego się dziwiłem bo go widziałem w Hiszpanii.

Edit: Swoją drogą ten Douglas Costa to sporo wiatru robi na skrzydle Razz

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach