Betclic - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje KGvrJHd

Betclic - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Go down

 Betclic - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Betclic - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by Pepikos on Sro 4 Lut 2015 - 15:08

bet clic bookmaker sport casino poker
Betclic


Temat poświęcony bukmacherowi Betclic. W temacie można zadawać pytania, przedstawiać swoje problemy związane z tym bukiem czy własne spostrzeżenia.

Betclic posiada jedną z najlepszych i najszerszych ofert w sieci. Możesz obstawiać wiele dyscyplin po bardzo atrakcyjnych kursach!


Betclic (Gibraltar) Limited działa na podstawie licencji o numerach 055 i 056 wydanych przez Government of Gibraltar i regulowanych przez Gibraltar Gambling Commisioner. Licencje te uprawniają nas do prowadzenia internetowych zakładów bukmacherskich i gier na stronie

Minimalna wpłata 15 zł
Minimalna wypłata 30 zł
Minimalna stawka na zakłady 2 zł
Opcje płatnicze: MasterCard - Neteller-Przelewy24-Skrill-VISA-Visa Electron

Na start bukmacher oferuje zakład bez ryzyka o wartości 200zł.


Ostatnio zmieniony przez Pepikos dnia Sro 4 Lut 2015 - 20:28, w całości zmieniany 1 raz

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4268
Punkty : 27
Reputacja : 230
Dołączył : 08/01/2015

Powrót do góry Go down

 Betclic - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Betclic - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by olegsport on Wto 23 Cze 2015 - 21:10

To mało istotna rzecz i pewnie wielu znawców już wie wszystko w tej kwestii. Musze się przyznać, że dopiero dzis przeczytałem dokładnie te wszystkie regulaminy dotyczące zakładów.I niestety choć najbardziej lubię grać w betclic i siostrze expekt to i tu minusy dla mnie są. Pierwszy raz mi się zdarzyła sytuacja, kiedy jeden buk zapłacił mi za mecz a drugi, w tym przypadku betclic zwrócił tylko stawkę. Akurat mam takie szczęscie, ze wybrałem mecz z wimbledonu, który zakończył sie w drugim secie po kreczu. Betsson, podobnie jak betsafe/ bo mialem ten sam mecz wszedzie gdzie sie dało/ zapłacił mi a betclic policzył po kursie1.0. Taka różnica, że w betssonach wystarczy 1 rozegrany set a w betclicu muszą być rozegrane dwa sety.

olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1266
Punkty : 109
Reputacja : 80
Dołączył : 16/03/2015

Powrót do góry Go down

 Betclic - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Betclic - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by jano333pw on Wto 23 Lip 2019 - 14:30

Rozumiem, że każdy jest traktowany jako "nowy" na stroniei betclic.pl w ramach promocji powitalnej i można na nowo zakladac konto jak sie gralo na betclic.com? Wole, nie zadawac takich pytan livechatowi Razz

jano333pw
Straight
Straight

Liczba postów : 85
Punkty : 65
Reputacja : 6
Dołączył : 08/03/2017

Powrót do góry Go down

 Betclic - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Betclic - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by Sztygar90 on Wto 23 Lip 2019 - 14:41

tak nowe konto trzeba zalozyc

Sztygar90
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 388
Punkty : 656
Reputacja : 180
Dołączył : 02/03/2019

Powrót do góry Go down

 Betclic - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Betclic - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by jano333pw on Wto 23 Lip 2019 - 17:03

Chodziło mi raczej o to czy można, niż czy trzeba Razz, ale domyślam się, że odpowiedź brzmi tak.

jano333pw
Straight
Straight

Liczba postów : 85
Punkty : 65
Reputacja : 6
Dołączył : 08/03/2017

Powrót do góry Go down

Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach
Alfcasino welcome bonus Librabet welcome bonus Malina Casino welcome bonus