Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Strona 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by saha2000 on Pon 23 Maj 2016 - 13:42

First topic message reminder :

Myślę że już powoli czas aby założyć taki temat.Moim faworytem jest Francja i to nie tylko dlatego że są gospodarzami ale mają naprawdę fajną i wyrównaną kadrę.Jestem ciekaw czy Kante z Leicester będzie grał w 1 składzie bo myslę że to może być ważne ogniwo w składzie.Trochę szkoda że K.Gamiero jest tylko w szerokiej kadrze,moim zdaniem powinien go zabrać bo chyba tylko jako środkowego napadziora mają Giroud,nie liczę Martiala i Griezmanna bo oni bardziej na skrzydle będą grać.
Osobiście liczę że Polska i Anglia trochę namieszają.Mam nadzieję że Polska wytrzyma psychicznie i będzie grała tak jak w eliminacjach.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 233
Reputacja : 175
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down


Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by mateuszddz on Sro 29 Cze 2016 - 23:04

avatar
mateuszddz
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 716
Punkty : 79
Reputacja : 158
Dołączył : 11/08/2015
Wiek : 97

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by KamilFCB on Czw 30 Cze 2016 - 17:13

Zaczynamy ćwierćfinały.
Polska - Portugalia
Walia - Belgia
Niemcy - Włochy
Francja- Islandia

Chyba tylko jeden murowany faworyt tych par - Francja. Islandia już dość niespodzianek sprawiła, myślę, że tym razem nie dadzą rady gospodarzom.
Sercem za Polakami, obstawiam remis i znów naszą wygraną w karnych Smile Belgia powinna sobie poradzić z Walią, a czwartego ćwierćfinału nie będę nawet próbował wytypować. Niby Niemcy, ale Włosi na tym EURO pod wodzą Conte grają bardzo dobrze i może być różnie.
flaga flaga flaga
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 4589
Punkty : 572
Reputacja : 3539
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 31
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by KamilFCB on Pią 8 Lip 2016 - 20:33

Finał Francja - Portugalia. Kto by się spodziewał. O ile Francję typowałem w gronie faworytów, tak Portugalii mało kto dawał szanse, tym bardziej po tym co prezentowali w grupie. Z resztą Francja też nie grała najlepiej. 
Myślę, że gospodarze wygrają, sędzia pewnie też trochę pomoże. Czyżby CR, tak jak Messi przegrywał finały grają w narodowej koszulce? Wszytko wskazuje, że tak, choć na tych mistrzostwach już nic mnie nie zdziwi.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 4589
Punkty : 572
Reputacja : 3539
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 31
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach