Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Strona 4 z 14 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Pepikos on Pią Kwi 03 2015, 15:26

First topic message reminder :

Można tutaj wpisywać swoje komentarze - opinie czy podawać przydatne informacje , ciekawostki dotyczące rozgrywek w Anglii.


Ostatnio zmieniony przez Pepikos dnia Czw Kwi 09 2015, 10:58, w całości zmieniany 3 razy

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4268
Punkty : 21
Reputacja : 224
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down


Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Czw Gru 03 2015, 21:36

Stoke-Manch.City 2 choć nie bez obaw jak Stoke znów wyskoczy ze swoim 1:0 to się wku..rzę szczególnie ze pierwszy mecz i o 13 cośtam
Arsenal-Sunderland 1X tu Arsenal znów może spalić, dużo kontuzji a Sunderland pokazuje ostatnio BARDZO skuteczną obronę
Manch.Utd.-West Ham 1X następny nudny mecz i może jak MU znów słabo zagra to remis - no chyba mi znów WHU nie wyskoczy z wyjazdowym zwycięstwem choć i to możliwe
Southampton-Aston Villa 1 AV po ostatniej kolejce przestała dla mnie istnieć już myślałem że remis z MC ich obudzi ale ... zmierzają na dno
Swansea-Leicester 2 Swansea słaba a Leicester na fali, na kupon kwalifikacyjny icdzie też 2 ale bez X jednak wygrana Swansea nie przechodzi przez mój mózg
W.B.A.-Tottenham 2 chyba nic dodać nic ująć
Watford-Norwich 1X no tu niepewny jestem niczego można by kostką rzucać niby Watford wygląda na silniejsze ale to Norwich lepsze na wyjazdach jeden wielki ?
Chelsea-Bournemouth 1 nie bez obaw ale chyba się odrodziła Chelsea a Bourne.... idzie na dno choć X niewykluczony
Newcastle-Liverpool 2 Liverpool w ciągu roz... wszyskich na swojej drodze a Newcastle po tym co pokazało w ostatniej kolejce to może być wysoki wynik
Everton-Cr.Palace 1 nie bez obaw oba potrafią w chwili dekoncentracji stracić bramki ale jakby co łatwiej będzie kontrować - mecz w poniedziałek
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1856
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Czw Gru 03 2015, 21:42

Jestem ciekawy jak długo to Leicester będzie się trzymało w czołówce. Ciężkie mecze w tej kolejce. Najpewniejszy wydaje się Liverpool, który idzie jak burza.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3565
Punkty : 858
Reputacja : 1467
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pią Gru 04 2015, 05:34

Ja myśle ze juz w tej kolejce Swansea sprawi niespodzianke,ewentualnie remis.Man.United jednak dalbym 1,mimo slabej gry wymeczą 1:0 lub 2:0.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 233
Reputacja : 175
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pon Gru 07 2015, 07:48

Ostatni mecz kolejki w Anglii.
Everton-Crystal Palace.Ostatnio moje typy na lige Angielską sie słabo sprawdzają.Oba kluby ostatnio niezle punktują,jednak myśle ze Everton jest w gazie,Barkley,Lukaku,Aruna Kone są w formie,dodatkowo atut własnego boiska.Stawiam na Everton w tym meczu a kurs niezły 2.05.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 233
Reputacja : 175
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pon Gru 07 2015, 14:03

Może być ciekawie Everton potrafi stracić głupio bramki ale i strzelić nawet 2 w kilka minut może być over 2,5 lub 3,5. Ta kolejka to jedna wielka niespodzianka więc nie silę się już na jakieś typy.
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1856
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Pon Gru 07 2015, 19:55

Na angielskich boiskach, to się dzieją takie rzeczy... Odradzam tym bardziej typowania w rozgrywkach niższych lig w Anglii. Chyba,że jest przeczucie na niespodziankę. Bukmacherzy nie wiem czemu, postępują dziwnie z kursami w tych ligach?
Na najwyższym poziomie ligi angielskiej, nawet jest do zrozumienia jakiś nadspodziewany wynik, bo to przecież najbardziej wyrównana liga na świcie.Ale w niższych ligach z tego kraju? Dlatego trzeba się "dobrze" "orientować", aby nie pójść tam i się potem nie zagubić...
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pon Gru 07 2015, 20:09

Crystal Palace to nieobliczalna drużyna, potrafi każdemu napsuć krwi. Podobnie z resztą jak Everton, choć ten niby ma większe ambicje.
Saha, nie wymieniłeś Deulofeu, a to on ostatnio razem z Lukaku gra najlepiej Smile
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3565
Punkty : 858
Reputacja : 1467
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pon Gru 07 2015, 20:56

Faktycznie,zapomnialem o nim.Szczegolnie jego asysty to duzy udział przy zdobyczach punktowych Evertonu.Za chwile poczatek wiec zobaczymy.Dałem juz wczesniej na Everton,wiec licze ze wygraja.W konkursie mam ich rowniez i ten mecz takze typowalem na titanbet ze padnie najwiecej goli.Jak wtopi Everton to polegne na wielu frontach hehe.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 233
Reputacja : 175
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pon Gru 07 2015, 23:09

No i niestety zremisowali. Jedyny typ który mi w konkursie nie wszedł i jedyny który dałem do moich typów Very Happy
Deulofeu kolejna asysta, oczywiście do Lukaku Smile
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3565
Punkty : 858
Reputacja : 1467
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Wto Gru 08 2015, 13:26

Gdyby nie ten słupek Lukaku w pierwszej polowie,pewnie by wygrali hehe ale to mozna tylko gdybać.Poległem troche na tym meczu.Jednak Crystal Palace jest mocno nieobliczalne.Trzeba brac to pod uwage nastepnym razem.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 233
Reputacja : 175
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Czw Gru 10 2015, 15:43

no kolejka cudów była:
Stoke-Manch.City 2:0 nieprawdopodobne choć miłem gdzieś to swoje 1:0 postawione ale to Stoke zadziwia następny mecz z WHU i będzie wygrana czuję
Arsenal-Sunderland 3:1 bez niespodzianki choć coś tu mi pachniało jakimś remisem, coś tam sunderland do przerwy próbował ale ostatecznie 3:1, Sunderland ładnie broni ale jak przyjdzie atakować to pupa
Manch.Utd.-West Ham 0:0 to mozna było akurat przewidzieć MU przed pucharmai kilka kontuzji i WHU na wyjeździe
Southampton-Aston Villa 1:1 no ciężki mecz do typowania AV musi zacząć wygrywać. remisuje drugi mecz ale z silnym rywalem może zaczną następny Arsenal - niespodzianka?
Swansea-Leicester 0:3 no ciekawie się zaczyna robić nie zwalniają - nieprawdopodobne choć akurat ten mecz był do przewidzenia
W.B.A.-Tottenham 1:1 no tu mi ręce i .... opadły z takimi ciotkami nie wygrać
Watford-Norwich 2:0 nie wiedziałem co podparłem 1X i niepotrzebnie Norwich do niższej klasy rozgrywkowej się nadaje nie tu
Chelsea-Bournemouth 0:1 no remis mi chodził po głowie - myślałem o większej ilości bramek ale powrót obu bramkarzy i mało bramek. Chelsea miał się odbić i taki klops tylko LM ratuje jeszcze Mourinho
Newcastle-Liverpool 2:0 no szczyt Liverpool taka dobra passa a Newcastle słabe okrutnie jakiś remis się mógł przytrafić ale 2:0
Everton-Cr.Palace 1:1 tu to chyba wiele osób poległo stawka była ładna na Everton grali ostatnio ładnie, skład niezły powinno być bez problemu załatwione i znów niespodzianka
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1856
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Czw Gru 10 2015, 16:45

To była kolejka cudów. Ciekawe jak będzie w następnej. Już widzę hit Leicester - Chelsea. Jestem ciekawe ile wytrzyma obecny lider PL, bo chyba nie do końca sezonu? Smile
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3565
Punkty : 858
Reputacja : 1467
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Czw Gru 10 2015, 16:58

Myślę ze niedlugo Leicester dopadnie zadyszka i nie bedzie to jeden mecz tylko seria,tak mi sie wydaje.Nie maja na tyle mocnej ekipy zeby wiekszosc sezonu wygrywac.Chociaz w sumie podobalo mi sie to,w koncu ktos inny w czolówce tabeli hehe

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 233
Reputacja : 175
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Czw Gru 10 2015, 17:08

W zeszłym sezonie większość myślała, że polecą, ale zaliczyli serie na koniec sezonu i dalej ją podtrzymują. Jestem ciekaw jak to się skończy. PL to wyrównana liga i wszystko może się zdarzyć. Wiem jedno, kibicuje im, żeby sprawili niespodziankę Smile
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3565
Punkty : 858
Reputacja : 1467
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Czw Gru 10 2015, 20:07

Niespodzianką to juz bedzie jak zakwalifikują sie do pucharów:P z tego co mi wiadomo to chyba 6 miejsce jest ostatnie premiowane.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 233
Reputacja : 175
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Gru 11 2015, 00:38

następna kolejka:
Norwich City - Everton
Crystal Palace - Southampton
Manchester City - Swansea City
Sunderland AFC - Watford FC no i tylko tu mam problem
West Ham United - Stoke City
AFC Bournemouth - Manchester United
Aston Villa - Arsenal Londyn
Liverpool FC - West Bromwich Albion
Tottenham Hotspur - Newcastle United
Leicester City - Chelsea Londyn
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1856
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pią Gru 11 2015, 06:17

Norwich-Everton X2
Crystal Palace-Southampton 1
Man.City-Swansea 1
Sunderland-Watford 1
West Ham-Stoke 2
Bournemouth-Man.United X2
Aston Villa-Arsenal 2
Liverpool-West Brom 1
Tottenham-Newcastle 1
Leicester-Chelsea 1X

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 233
Reputacja : 175
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Gru 11 2015, 09:08

jakbyś czytał z mojej kartki tylko w C.Palace-Southampton mam 2, a Sunderland-Watford nadal nic, a reszta nawet z podpórkami w tych samych miejscach
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1856
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pią Gru 11 2015, 11:04

Crystal Palace-Southampton to byl jedyny mecz w ktorym nie wiedzialem co dac.Obie druzyny graja nieobliczalnie.Ostatecznie dalem na Crystal Palace,chociaz teraz sie tak zastanwiam moze faktycznie 2.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 233
Reputacja : 175
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią Gru 11 2015, 16:51

WHU łatwo się nie da. Stoke potrafi wygrywać z wielkimi (podobnie jak West Ham), by później uwalić z cieniasami. Crystal z Southampton to tez loteria. Jest kilka dziwnych drużyn w PL i właśnie teraz spotykają się ze sobą Smile
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3565
Punkty : 858
Reputacja : 1467
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Gru 11 2015, 23:03

ostatecznie:
Norwich City - Everton X2 żeby nie spalić już o 13 to podpieram powinno być 2 na kwalifikowany daje 2bX
Crystal Palace - Southampton 2 no tu liczę na fuks może zdarzyć się wszystko
Manchester City - Swansea City 1 zakładam pewniaka
Sunderland AFC - Watford FC 1/2 niewiadoma tracę podpórkę z ostatniego meczu ale oba powinny wygrywać jak chcą się utrzymać może być walka
West Ham United - Stoke City 2 jednak choć rzeczywiście stoke wygrywa z silniejszymi jak poradzi sobie ze średniakiem
AFC Bournemouth - Manchester United X2 i kto by przed sezonem myślał że taki typ będę podpierał ale remis możliwy
Aston Villa - Arsenal Londyn 2 liczę że Arsenal znow z cieniasami nie da d...
Liverpool FC - West Bromwich Albion 1 choć boję sie tego typu i tego dziwnego WBA
Tottenham Hotspur - Newcastle United 1 no newcastle słabe a Tottenham w formie powinno tak być ale po ostatnim ....
Leicester City - Chelsea Londyn 1 powinno być podparte X ale zabrakło mecz w poniedziałek w rzazie co będę kontrował
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1856
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Nie Gru 13 2015, 11:30

No i nie było tak kolorowo. Palace potrafi ograć każdego. Nad Manchesterem Utd szkoda się znęcać, ciekawe jak długo będą trzymać Holendra na ławce.
Jestem ciekaw co pokaże dziś Arsenal po meczu w Pireusie. Niby dziś 2, a później same sztuki, ale to byłoby za łatwe Smile
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3565
Punkty : 858
Reputacja : 1467
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Nie Gru 13 2015, 12:07

no z Palace to się uparłem jak widać bezsensu. Mu skandal po Fergusonie jakoś bezmyślnie obsadzane stanowisko (myślałem że Giggs zostanie jako spadkobierca), w ogóle skład jakiś dziwny tego MU, niby kasy wydane a jak Rooneya nie ma nie ma komu grać. Everton skandal z taką paką tkim patłachom nie dać rady, no i to Stoke rzeczywiście z silnymi radzą sobie lepiej, bronić potrafią - w ostatnich 8 meczach raz tylko stracili bramki i to po tym jak dostali czerwoną kartkę, ale atakować to chyba nie potrafią.
Dziś niby Arsenal pewniak, ale już przy Liverpoolu to się zastanawiam, a już Tottenham-Newcastle może być od wysokiej wygranej Tottenhamu po 0:0
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1856
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Nie Gru 13 2015, 13:36

Wedlug bumacherów tych 3 faworytów Arsenal,Liverpool,Tottenham powinno wygrac bez problemu,ja uwazam ze w kazdym meczu moze sie cos wydarzyc.Niespodzianka jakas napewno bedzie,najpewniej wyglada Tottenham moim zdaniem.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 233
Reputacja : 175
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Nie Gru 13 2015, 20:07

no to widzę że teraz Newcastle odbija i to na kim Liverpool teraz Tottenham, a w Liverpoolu to krótko efekt nowego trenera działał
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1856
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 4 z 14 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach